Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την Δευτέρα 17/12 στο Μπάντμιντον της Αθήνας η Νίνα Λοτσάρη και η Ευγενία Μανωλίδου υποδέχονται τα Χριστούγεννα

Την Δευτέρα 17/12 στο Μπάντμιντον της Αθ...

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει αγαπημένα μουσικά θέματα από τον "Νονό" μέχρι το "Skyfall" της Adele

Κυκλοφόρησαν ήδη στην Αθήνα οι αφίσες για την εορταστική εκδήλωση που ετοιμάζουν με  ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση η Πατρινή σοπράνο και σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη και η τηλεπαρουσιάστρια αλλά και μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου στην πρώτη τους συνεργασία.

Η πολυαναμενόμενη βραδιά, με το Χριστουγεννιάτικο ύφος και ατμόσφαιρα, θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Μπάντμιντον στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου στις 20.30. Οι δυο τους περιγράφουν τη συναυλία ως «μία ευτυχή συγκυρία».

Στο event αυτό με τίτλο «Χριστούγεννα με τα αστέρια», όλα τα μουσικά αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου θα ενωθούν μέσα από την ερμηνεία της Νίνας Λοτσάρη υπό τη διεύθυνση και την καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου.

Αγαπημένα τραγούδια από βραβευμένα έργα όπως «Ο Νονός», «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Skyfall» (προφανώς θα παρουσιαστεί το υπέροχο κομμάτι της Adele), σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα χαρίσουν στο κοινό ένα ξεχωριστό δίωρο γεμάτο μοναδική μουσική που αναμένεται να συγκινήσει, να συνεπάρει και να συντροφεύσει αρμονικά μέσα στην εορταστική περίοδο.

Τα μουσικά κομμάτια θα επενδύσει με κινηματογραφικές σκηνές ο Μάνος Χασάπης (σχεδιασμός video), ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Η μουσική παράσταση θα παιχθεί στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Badminton. Εισιτήρια από 15,00 € - 65,00 €.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture