Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Παύλο Χαικάλη θα κάνει η θεατρική ομάδα "Υποκριτές" στις 26/11 στην "Πολιτεία" της Πάτρας

Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Παύλο Χαικάλη θα ...

Την εκδήλωση που θα προηγηθεί της παράστασης "Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή", θα παρουσιάσει η Νατάσα Ράγιου

Η Θεατρική Ομάδα της Πάτρας «Υποκριτές» διοργανώνει μία βραδιά αφιερωμένη στον διακεκριμένο «Πατρινό»  ηθοποιό αλλά και βουλευτή πλέον, Παύλο Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα πριν την παράσταση της ερχόμενης Δευτέρας 26/11/2012, της ξεκαρδιστικής μαύρης  κωμωδίας, των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ανεβαίνει με επιτυχία στο θέατρο Πολιτεία, στην Ακτή Δυμαίων από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Υποκριτές», θα γίνει, παρουσία του τιμώμενου, ένα μίνι αφιέρωμα στην καριέρα του.

Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει ένα  βίντεο- αφιέρωμα που ετοίμασε με αγάπη το επιτελείο των «Υποκριτών», επικεντρωμένο στα χρόνια της ζωής του στην πόλη της Πάτρας όπου ως γνωστό πέρασε τα μαθητικά και νεανικά του χρόνια, διανθισμένο με σχόλια από τους Πατρινούς φίλους του.

Η εκδήλωση που θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, πρώην βουλευτής και προσωπική φίλη του Παύλου Χαικάλη, Νατάσα Ράγιου, θα κλείσει με την ανακήρυξη του ηθοποιού ως επίτιμου μέλους των «Υποκριτών». Μετά το τέλος της παράστασης οι Υποκριτές θα παραθέσουν δείπνο στον τιμώμενο και στους φίλους του που θα τιμήσουν με  την παρουσία τους, την βραδιά.

Παράλληλα λόγω της απήχησης που έχει η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο κοινό της Πάτρας, η θεατρική ομάδα αποφάσισε να δώσει δύο ακόμη παραστάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη 27 και 28 Νοεμβρίου στο θέατρο του πολυχώρου «Πολιτεία».

Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6985917633.

Πωλήσεις εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου από τις 20.00, τις ημέρες των παραστάσεων και στο Cherry’s café (πάνω μέρος πλ. Γεωργίου) κάθε ημέρα, 14.00-16.00 το μεσημέρι.

Προπώληση εισιτηρίων και μέσω διαδικτύου από το www.ticketwest.gr.

*Αξίζει να τονιστεί ότι ο Παύλος Χαικάλης είναι φίλος και συμπαραστάτης της θεατρικής ομάδας «Υποκριτές» ενώ η γνωριμία και επαφή μαζί τους είχε γίνει στο φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων στην Καρδίτσα.

Συντελεστές της παράστασης "Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή" που ξεκίνησε να παίζεται στις 8 Νοεμβρίου 2012, είναι οι Ιάσων Φωτήλας, Μίλτος Παπλάς, Σταύρος Σολακάκης, Βίκυ Γιαννακοπούλου, Έλενα Καραμανή, Καλλιρόη Τσώκου, Γιάννης Πετρούτσος, Μίλτος Στεφανάτος, Νάνση Κωνσταντινίδη και Νικολέττα Μπακοπούλου.

Ώρα έναρξης της παράστασης στις 21.15.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture