Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκδήλωση στην μνήμη του Έλληνα Ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου

Εκδήλωση στην μνήμη του Έλληνα Ηθοποιού ...

Στο παίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Αιγιάλειας.

Με μια εκδήλωση μνήμης στον μεγάλο Έλληνα Ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο αλλά και με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη ροκ μουσική συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Αιγιάλειας.

«100 Χρόνια από τη γέννηση του Διονύση Παπαγιαννόπουλου» έχει σαν τίτλο του το αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα του Ηθοποιού, στο Διακοπτό το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου. Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία του Διακοπτού θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο σε σκηνοθετική επιμέλεια του Παναγιώτη Φαφούτη. Αφηγητής θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Τέλης Ζώτος. Θα παρουσιαστεί επίσης μουσικό πρόγραμμα από τον Τζόννυ Ανδριόπουλο και την ορχήστρα του με τη συμμετοχή και της Παιδικής Χορωδίας Διακοπτού.

Την Κυριακή και πάλι στην πλατεία του Διακοπτού η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού θα παρουσιάσει το έργο, στο οποίο άλλοτε πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος «Νιόνιος» του ελληνικού κινηματογράφου, «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται», σε σκηνοθεσία του Κώστα Κλάγκου. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις που αφιερώνονται στη μνήμη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου συνδιοργανώνονται από το δήμο Αιγιάλειας, τη ΔΗΚΕΠΑ, την αντιδημαρχία Διακοπτού, τη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, τη Θεατρική Ομάδα Διακοπτού σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Το διήμερο της 4ης και 5ης Αυγούστου είναι αφιερωμένο στους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες στην περιοχή μας που αγαπούν τη ροκ μουσική. Στην παραλία του Αιγίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαχαίρα μουσικά ροκ συγκροτήματα από την περιοχή της Αιγιάλειας θα συναντηθούν για να διασκεδάσουν με τις νότες τους, τους λάτρεις της ροκ μουσικής. Το βράδυ του Σαββάτου το «Sound Wave Festival»  θα ξεκινήσει στις 8:00. Θα εμφανιστούν με τη σειρά οι: Αριστείδης Δορλής, White Waves, 3Fold Pain, Τρίτη Εποχή και Vault of Akanthus.

To βράδυ της Κυριακής οι ροκ νότες θα ξεκινήσουν και πάλι στις 8:00 με τους: Los Dos o Mas, Acoustic Trio, Black Lodge Society, Farhenheit και Retaliation. To Ροκ Φεστιβάλ διοργανώνεται από το δήμο Αιγιάλειας και τη ΔΗΚΕΠΑ.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture