Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Όταν η αριθμολογία κάνει προγνώσεις

Όταν η αριθμολογία κάνει προγνώσεις

Από την σύμβουλο αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Η αριθμολογία μπορεί να προβλέψει πότε πρέπει να κάνουμε κάτι. Θα δούμε δύο δείκτες πρόβλεψης του Αριθμολογικού Προφίλ, τις Εξάρσεις και τις Προκλήσεις.

Οι Αριθμοί των Εξάρσεων

Η μία σειρά αριθμών μπορεί να μας οδηγήσει στα υψηλότερα επιτεύγματά μας, γιατί δείχνουν τι μπορούμε να πετύχουμε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Μιλάμε για τους Αριθμούς των Εξάρσεων.

Οι Εξάρσεις μας δείχνουν το δρόμο που έχουμε μπροστά μας, καθώς και το δρόμο που βρισκόμαστε τώρα.

Όλοι μας δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε μια ξαφνική κι απρόσμενη αλλαγή στη ζωή μας, όπως ένα διάστημα με αβέβαια οικονομικά ή μια περίοδο όταν ο γάμος μας δείχνει να καταρρέει, παρά τα όσα κάνουμε για να το αποφύγουμε. Τέτοιες καταστάσεις είναι μέρος της ιστορίας της ζωής μας και αν ξέρουμε τους Αριθμούς των Εξάρσεών μας μπορούμε να εξηγήσουμε πολλά μυστήρια.

Οι Αριθμοί των Εξάρσεων αποκαλύπτουν τις δυνατότητές μας για επιτυχία. Αυτοί οι αριθμοί μας δείχνουν τι είναι δυνατόν να πετύχουμε σε μια ορισμένη περίοδο της ζωής μας.

Ο Αριθμός των Εξάρσεων είναι ένας από τους προγνωστικούς αριθμούς του προφίλ μας. Από αυτόν θα μάθουμε τι υπάρχει στο δρόμο μπροστά μας. Θα ξέρουμε τι γεγονότα και καταστάσεις πλησιάζουν στη ζωή μας και θα μπορούμε επίσης να κοιτάζουμε στο παρελθόν και να καταλάβουμε καλύτερα όσα έχουν συμβεί.

Η αλλαγή των συνθηκών μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά αν είμαστε στη μέση μιας αλλαγής, η υπόσχεση για κάτι καινούργιο συχνά δεν είναι ευχάριστη. Εκείνο που θέλουμε να ξέρουμε περισσότερο είναι τι συμβαίνει και γιατί.

Τώρα μπορούμε να το μάθουμε, γιατί οι Αριθμοί των Εξάρσεων (και οι Αριθμοί των Προκλήσεων που θα γράψω παρακάτω) μας δίνουν μια πιο καθαρή εικόνα της ζωής μας στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία