Τι θα γίνει με Α2 και Β' ανδρών και γυναικών
Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών (ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο) αλλά και του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το Δ.Σ. της ΟΧΕ. Η απόφαση αυτή θα ισχύσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό της τακτικής επιχορήγησης της ομοσπονδίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Α’ φάσης τα οποία θα ξεκινήσουν κανονικά, όπως έχουν προγραμματιστεί από τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.
Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών τα οποία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, η έναρξη τους θα επανεξεταστεί ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν από τις οριστικές αποφάσεις της ΓΓΑ σε ότι αφορά την τακτική επιχορήγηση.
Οι τελικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα θα ληφθούν σε συνεργασία της ΟΧΕ με τα σωματεία όταν υπάρχουν τα πλήρη οικονομικά δεδομένα από την ΓΓΑ.
* Κανονικά θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα γυναικών, τον προσεχή Οκτώβριο, με πρώτους αγώνες με Σερβία (εκτός έδρας) και με Ρουμανία (εντός έδρας).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









