Κλείνει τη μεγάλη καριέρα του ο Έλληνας επιθετικός
Tο περσινό κύπελλο με την ΑΕΚ αλλά και η ενδεχόμενη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα στο Euro του επόμενου καλοκαιριού, αποτελεί για τον Νίκο Λυμπερόπουλο το κερασάκι στην τούρτα μιας ονειρεμένης καριέρας. Επομένως ήταν σχεδόν αναμενόμενο πως θα έπαιρνε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το προσεχές καλοκαίρι.
Την απόφαση του αυτή ανακοίνωσε μιλώντας στην εκπομπή της Nova «Superleague preview 2011/12», στο σχετικό αφιέρωμα για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις σκέψεις του να παραμείνει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.
«Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα, αλλά υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον το συγκεκριμένο θέμα για να αναπτυχθεί η κοινωνία μας. Αν πρώτα ο Θεός αγωνιστώ σε ένα Euro, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθώ και να βοηθήσω από άλλο πόστο».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










