Τι ειπε
Ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο η Μαρινέλλα έχει στενή φιλία, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της σπουδαίας τραγουδίστριας. Μάλιστα, κατά την είσοδό του είχε κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.
Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους πως: «Η κυρία Μαρινέλλα απαιτεί τον τεράστιο σεβασμό από όλους μας. Δεν μπορείς να σατιρίσεις έναν άνθρωπο που δεν σου δίνει κανένα πάτημα, παρά μόνο να τον σεβαστείς και να τον θαυμάσεις».
Ακόμα, είχε πει ότι: «Εμένα είναι η μέντοράς μου, η γυναίκα που της οφείλω σχεδόν όλη μου την καριέρα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που την έχω στη ζωή μου, την καμαρώνω και την θαυμάζω. Είναι ένας θησαυρός για τους ανθρώπους που έχουμε την τιμή να είμαστε πολύ κοντά της. Ένα τεράστιο δώρο από τον Θεό».
Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Καιρός: Καλοκαίρι μέχρι και την Κυριακή με 33άρια - Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες από την Κυριακή
Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα»
Πάτρα: Της είπε ψέματα για την ηλικία του για να την παραπλανήσει
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













