Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία στις 12-6 στο Δημοτικό σχολείο Σαραβαλίου

Εθελοντική αιμοδοσία στις 12-6 στο Δημοτ...

Η αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π «Ο Άγιος Ανδρέας» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προγραμματίζει εθελοντική αιμοδοσία αυτή την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στο Δημοτικό σχολείο Σαραβαλίου Πατρών την Τετάρτη 12/6/2024 από τις 9.30 το πρωί έως τις 13.30 (σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων).

H αιμοδοσία όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού  για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που τιμάται & εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου τιμώντας τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη για την ανιδιοτελή προσφορά  του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Αγαπητοί αιμοδότες οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ.  Δώστε το παρών.

Προσφέρετε 10 λεπτά από το χρόνο σας  βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

«Δώστε αίμα, δώστε αγάπη, δώστε ζωή, είναι στο χέρι σας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις