Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Το 7ο αστέρι προκάλεσε ντελίριο: Αποθέωση για τους παίχτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Φιέστα… διαρκείας από χιλιάδες οπαδούς για τον επτάστερο – Το πάρτι… μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ

Ένα ατελείωτο «πράσινο» πάρτι σε όλη την Ελλάδα έχουν στήσει από χθες την Κυριακή (26/5) οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη τη χώρα, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για έβδομη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

 Αφού χιλιάδες φίλοι υποδέχθηκαν τους παίχτες του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τώρα το πάρτι μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου αφίχθη το ανοιχτό πούλμαν, συνοδεία των φιλάθλων.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή του «Τριφυλλιού».

Τι έγινε νωρίτερα

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης προσγειωθηκε πριν από λίγο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την κούπα στις... αποσκευές της.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα με την έβδομη Euroleague στις πράσινες αποσκευές και ο κόσμος του τριφυλλιού ετοίμασε μία μοναδική υποδοχή ηρώων στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague και σήκωσε στο Βερολίνο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του.

Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο, οι θριαμβευτές του Βερολίνου επέστρεψαν στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του αεροδρομίου να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί. Οι παίκτες θα επιβιβαστούν σε λίγα λεπτά στο ανοιχτό πούλμαν και θα κάνουν την εμφάνιση τους μπροστά στους πάνω από 5.000 οπαδούς που τους περιμένουν.

 

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Πριν τις 13:00, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν πάει στο αεροδρόμιο και περίμεναν με ανυπομονησία τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να πανηγυρίζει από χθες (26/5), μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού.

Το έπος του Βερολίνου
Η φοβερή ομάδα του Εργκίν Αταμάν έγραψε ιστορία στο Final Four του Βερολίνου. Πήγε ως αουτσάιντερ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου συνάντησε την υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φοβεροί Ισπανοί προηγήθηκαν ακόμα και με 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ικανοί να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήρθε η απόλυτη αποκαθήλωση.

Ο Κώστας Σλούκας βγήκε μπροστά, εκτέλεσε τους Μαδριλένους και χάρισε στον Παναθηναϊκό το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Πρόκειται για ένα μπασκετικό θαύμα, μιας και μιλάμε για μία ολοκαίνουργια ομάδα που χτίστηκε πριν από λίγους μήνες με σχεδόν μόνο νέους παίκτες, οι οποίοι κατάφεραν κι “έδεσαν”, δημιουργώντας το καλύτερο σύνολο στην Ευρώπη για τη σεζόν 2023-24.

 

πηγή newsit.gr/ ΑΠΕ

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports