Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ - «Αλλάζει για πάντα η σχέση»

Yolanda Suen / Unsplash

Yolanda Suen / Unsplash

Δείτε αναλυτικά

Η συγχώρεση είναι από τις αρετές που δυστυχώς είναι δύσκολο να τις κατακτήσεις πλήρως.

Βαθιά μέσα μας, όλοι αναγνωρίζουμε τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από το να συγχωρούμε κάποιον για ορισμένα λάθη που έγιναν στο παρελθόν (ακόμα κι αν αυτός είναι ο εαυτός μας). Ορισμένα βέβαια ζώδια φαίνεται να δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τις αδικίες που έγιναν επιδεικνύοντας μια πιο επιφυλακτική στάση, ακόμη και όταν εργάζονται για να αποκτήσουν υπομονή και κατανόηση.

Τα 3 ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν
Ταύρος
Σκορπιός
Αιγόκερως

Ταύρος
Αγαπάτε και τηρείτε την ρουτίνα σας. Σας παίρνει μήνες, ίσως και χρόνια, για να επιμεληθείτε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και τείνετε να αντιδράτε βίαια στην προοπτική ξαφνικών αλλαγών στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Μπορεί να σας πάρει πολύ χρόνο για να προσαρμοστείτε σε ολοκαίνουργια πρότυπα, οδηγώντας σας να σκεφτείτε πικρά για όποιον πιστεύετε ότι είναι υπεύθυνος για την ανατροπή του τρόπου ζωής σας. Ενώ μπορεί τελικά να μάθετε να αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές, παραμένετε επίσης επιφυλακτικοί σχετικά με την επιρροή των ανθρώπων στον νέο τρόπο ζωής σας, μήπως διακινδυνεύσετε να συμβεί ξανά το ίδιο ακριβώς πράγμα.

 Σκορπιός
Δεν αφήνετε εύκολα τους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας και σπάνια εκδηλώνετε ξεκάθαρα τα συναισθήματα σας όταν πρόκειται για νέους γνωστούς ή φίλους που γνωρίζετε ότι είναι επιρρεπείς στο κουτσομπολιό. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να νοιώσετε οικεία με κάποιον, αλλά μόλις το κάνετε, αρχίζετε σταδιακά να είσαστε λιγότερο επιφυλακτικοί, αφήνοντάς τον να σας γνωρίσει καλύτερα. Όσο καλά και αν νιώσετε με αυτό το αποτέλεσμα, μόλις ένα άτομο προδώσει την εμπιστοσύνη σας, κλείνεστε αμέσως ξανά στον εαυτό σας, υψώνοντας τα ίδια τείχη και κοινωνικά εμπόδια που προηγουμένως γκρεμίσατε. Όταν πρόκειται για μελλοντικές φιλίες ή σχέσεις, θα ανοιχτείτε για άλλη μια φορά – αλλά θα σκεφτείτε δύο φορές το σε ποιον θέλετε να το κάνετε αυτήν τη φορά.

Αιγόκερως
Δίνετε σημαντική αξία στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση, απαιτώντας απόλυτη πίστη από τους φίλους και την οικογένειά σας. Για εσάς, τα θεμέλια μιας ουσιαστικής σχέσης έχουν να κάνουν με την αμοιβαία κατανόηση, με τους Αιγόκερους να τείνουν να μένουν πιστοί στο πλευρό των αγαπημένων τους προσώπων. Ως αποτέλεσμα, όταν κάποιος αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στα υψηλά σας στάνταρ – προδίδοντας την εμπιστοσύνη σας ή σας απογοητεύει σε πιο προσωπικό επίπεδο – δεν μπορείτε παρά να αισθάνεστε σαν ένα μαχαίρι να έχει σφηνωθεί στην πλάτη σας, αλλάζοντας για πάντα τη σχέση σας, την οποία κάποτε είχατε σε μεγάλη εκτίμηση. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να επιστρέψετε σε αυτή τη φιλία, αλλά θα αναγνωρίσετε ότι κάτι έχει αλλάξει θεμελιωδώς στη σύνδεσή σας με αυτό το άτομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being