Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το 5ο Διεθνές Τουρνουά Beach Soccer «Σπύρος Αβράμης»

Το 5ο Διεθνές Τουρνουά Beach Soccer «Σπύ...

Στήριξη από την Περιφέρεια

Το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Άμμου «Σπύρος Αβράμης» έρχεται ζωντανά στις οθόνες των τηλεθεατών του IONIAN TV, την Κυριακή 19 Μαΐου.

Το τουρνουά επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Σπύρου Αβράμη και πρόκειται για το καλύτερο και ανταγωνιστικότερο της ιστορίας του.

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το  5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyrosAvramis) στην μνήμη του ιδρυτή της ομάδας και αθλητή της εθνικής ομάδας, Σπύρου Αβράμη. 

To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,18 και 19 Μαΐου 2024 στο γήπεδο άμμου «Σπύρος Αβράμης» (πίσω από το κολυμβητήριο Α. Πεπανός).

Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι αθλητές άμμου (beachsoccer) όπου θα αναδείξουν την Πάτρα και θα την προβάλουν, με στόχο την καθιέρωση και ανάδειξη της πόλης ως τουριστικό προϊόν για το beachsoccer.

 

 

Το Ioniantv θα καλύψει την προσπάθεια των ομάδων για τη νίκη! Συμμετέχουν ομάδες από τέσσερις χώρες: Napoli Patron bsc, Marseille beach team, Latvian national team, Kefallinia bsc και Pafos bsc. Όλες «υπόσχονται» ένα υψηλού επιπέδου θέαμα, με παίκτες από Ελλάδα, Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία, Κύπρο και Λετονία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Ημιτελικοί : 11:00 και 12:30
Μικρός Τελικός : 17:00
Μεγάλος Τελικός : 19:30

Δείτε αποκλειστικά και ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω Καναλιού του YouTube, αλλά και της σελίδας στο Facebook του IONIAN TV.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους, τις παρακάτω εταιρίες:

GRAND SPONSOR: ΛΟΥΞ – Φυσική Ελληνική Απόλαυση

Χορηγοί Μετάδοσης: ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Οπτικά, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ BMW Motorrad, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ Ζαχαροπλαστεία

 

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Αβράμη

Ο Σπύρος Αβράμης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Πατραϊκού, απ’ όπου μεταπήδησε στην Αχαϊκή της οποίας τη φανέλα φόρεσε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε και στη συνέχεια με τη φανέλα του Αχιλλέα Καμαρών.

Στο τοπικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε κατά σειρά, σε Ίκαρο Πετρωτού, Περιβόλα, Άρη Πατρών, Αχαιό Σαραβαλίου, Πανμοβριακό Ριόλου και από το καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό του Πάτραι, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τελευταία φορά την Τετάρτη 1/11 στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Πατρών.

Ο Σπύρος Αβράμης υπήρξε ιδρυτής της ομάδας Beach Soccer Νάπολη Πατρών, με την οποία πέτυχε σημαντικές διακρίσεις, με κορυφαία την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Μάλιστα, ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας Beach Soccer. 

Πέθανε υστερα από γεναία μάχη με ασθενεια στις 26/11/2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports