Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξι ψυχίατροι εξέτασαν τον δολοφόνο της Κυριακής κι έκριναν πως δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας

Έξι ψυχίατροι εξέτασαν τον δολοφόνο της ...

Ο ιατρικός φάκελος με τη γνωμάτευση των ψυχιάτρων

Σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο, φρουρόμενος από τέσσερα άτομα που παρακολουθούν κάθε του κίνηση έχοντας διαρκή οπτική επαφή μαζί του, νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Έξι ψυχίατροι, δύο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους – όπως ο ίδιος είχε ζητήσει – δύο από τον Κορυδαλλό και δύο από το «Αττικόν», έχουν εξετάσει τον 39χρονο και η γνωμάτευσή τους είναι πως δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. 

Ο ίδιος στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται σε ένα ειδικό δωμάτιο με δύο κρεβάτια, ένα παράθυρο με κάγκελα κι ένα μπάνιο. Μέσα σε αυτό δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο, για να μην κάνει κακό στον εαυτό του, κι έξω από αυτό βρίσκονται τα 4 άτομα που τον φρουρούν όλο το 24ωρο.

Υπενθυμίζεται πως ο φονιάς της Κυριακής μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο από το Αττικόν, όπου νοσηλευόταν ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας. Προηγήθηκε ένα «θρίλερ» σχετικά με τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίες δεν τον δέχτηκαν υπό τον φόβο και δεύτερου αυτοκτονονικού σκηνικού.

 Ο ιατρικός φάκελος με τη γνωμάτευση των ψυχιάτρων του «Αττικόν» για τον 39χρονο

Σύμφωνα με αυτό, οι ψυχίατροι στο «Αττικόν» «βλέπουν» επανάληψη του «αυτοκτονικού» σκηνικού που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Μέσα από τον ιατρικό του φάκελο, οι ειδικοί αποφαίνονται μετά την εξέταση του 39χρονου, ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ίδιος να ξαναστήσει παρόμοιο σκηνικό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο ασθενής κατά την διάρκεια της εξέτασης δεν υπήρξε συνεργάσιμος, καθώς απαντούσε μονολεκτικά και με νεύματα. «Συστήνεται ψυχιατρική επανεκτίμηση του μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο καθώς και αυστηρή επιτήρηση συμπεριφοράς για πρόληψη ενδεχόμενης επανάληψης αυτοκαταστροφικής  πράξης», επισημαίνεται.

Οι δύο ψυχίατροι στο «Αττικόν» καταλήγουν στο ότι πρόκειται για άτομο που παρουσιάζει χειριστική συμπεριφορά και το ενδεχόμενο να ξαναστήσει «περίεργα» σκηνικά είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις