Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της Ένωσης

Survivor 2024: Ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της Ένωσης

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρίσκεται, επίσης και ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Ρία Κολοβού

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από επτά χρόνια, για να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης του φετινού Survivor!

Ήταν το 2017 όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε ταξιδέψει στο νησί της Καραϊβικής για βρεθεί μαζί με τους παίκτες εκείνου του Survivor. Τότε, μάλιστα, είχε δοκιμάσει και ενθουσιαστεί με τα… πιτάκια του Ντάνου.

Φέτος, ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης, τόσο για τους παίκτες του ελληνικού όσο και για του τουρκικού Survivor.

Το πάρτι της Ένωσης θα γίνει την Κυριακή, 14 Απριλίου και όπως αποκάλυψε η εκπομπή Fay’s Time, εκεί θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς.

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρίσκεται, επίσης και ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης (σ.σ. οι δυο τους είχαν κερδίσει την… επιστροφή τους σε παιχνίδι στο περσινό Survivor) καθώς επίσης και η Ρία Κολοβού, η οποία είχε αναδειχθεί νικήτρια στο καραόκε.

Περισσότερα σχετικά με το πάρτι της Ένωσης του φετινού Survivor αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight