Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor Spoiler: Αυτός ο pop star θα τραγουδήσει στο Πάρτι της Ένωσης

Survivor Spoiler: Αυτός ο pop star θα τρ...

Πλησιάζει το Πάρτι της Ένωσης του Survivor, όπου οι παίκτες θα λουστούν, θα φάνε και θα διασκεδάσουν

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Πάρτι της Ένωσης του Survivor 2024, που αποτελεί ένα κομβικό σημείο σε κάθε σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το πάρτι θα σηματοδοτήσει την ενοποίηση των δύο ομάδων, των Κόκκινων και των Μπλε, που πλέον θα πορεύονται μαζί έως το τέλος του παιχνιδιού.

Οι αντίπαλες ομάδες θα γίνουν ένα, θα συμβιώνουν πλέον στο ίδιο μέρος και θα αρχίσουν να “βλέπουν” ατομικά το μέλλον τους στο Survivor.

Στο πάρτι της Ένωσης, οι παίκτες κάνουν ένα διάλειμμα από τους στίβους μάχης και έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να λουστούν, να καλλωπιστούν, να απολαύσουν πλούσια γεύματα (και αλκοόλ!) και να διασκεδάσουν με πολλή μουσική και χορό.

Όπως γίνεται σε κάθε σεζόν, οι παίκτες και οι παίκτριες θα επιλέξουν ένα τραγούδι που θα ερμηνεύσουν στο Πάρτι της Ένωσης, για το οποίο θα βαθμολογηθούν, μάλιστα, από τους υπόλοιπους.

Φυσικά, θα ακολουθήσει μια μοναδική μουσική βραδιά με καλεσμένο έναν pop star, που θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους διασκεδάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής που θα βρεθεί στο Πάρτι της Ένωσης φέτος, αναλαμβάνοντας να απογειώσει την ιδιαίτερη βραδιά θα τους, θα είναι ο Σάκης Ρουβάς!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη βδομάδα, οπότε το πάρτι της Ένωσης θα προβληθεί πιθανότατα στα μέσα του Απριλίου. (Σημειώνεται πως το 2023 προβλήθηκε λίγο μετά τις 20/04 και το 2022 λίγες μέρες πριν).

Survivor: Οι πρώην παίκτες που θα δούμε
Τέλος, στο πάρτι της Ένωσης θα παρευρεθούν, επίσης, οι πρώην παίκτες Τάκης Καραγκούνιας και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς είχαν κερδίσει αυτό το έπαθλο πέρυσι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, πριν από λίγες μέρες, έκανε πρωταπριλιάτικο αστείο στις ομάδες για την επιστροφή των δύο παικτών.

Μαζί τους, θα είναι και η Ρία Κολοβού, η οποία στο περσινό Πάρτι βγήκε πρώτη, τραγουδώντας το “Βατερλώ” της Άννας Βίσση.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή “Fays Time”, θα την απολαύσουμε και φέτος με το ίδιο τραγούδι. “Με τον Τάκη έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, με τον Μάριο έχω επικοινωνία. Ελπίζω να είμαστε ήρεμα και να μην δημιουργηθεί τίποτα στο ταξίδι μας!” είπε για τους πρώην συμπαίκτες της.

ΠΗΓΗ news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight