Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αφήνουν ανασφάλιστα τα οχήματα λογω ... κρίσης

Αφήνουν ανασφάλιστα τα οχήματα λογω ... κρίσης

Πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να πληρώσουν για την ανανέωση της ασφάλειάς τους

Λόγω της οικονομικής κρίσης, τα έξοδα του αυτοκινήτου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα σήμερα να κυκλοφορούν «ελεύθερα» περισσότερα από ένα εκατομμύριο ανασφάλιστα οχήματα. «Τσουχτερά» είναι τα πρόστιμα για όσους ρισκάρουν ή αδυνατούν πλέον να αντεπεξέλθουν στην πληρωμή των ασφαλιστήριων συμβολαίων τους.

Μετά τις μαζικές παραδόσεις πινακίδων στις εφορίες, προκειμένου οι οδηγοί να γλιτώσουν από τον «βραχνά» των τελών κυκλοφορίας, ήρθε και η ώρα της μη ανανέωσης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Οι συνεχόμενες ανατιμήσεις σε καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας, αλλά και ασφάλιστρα, έχουν ως αποτέλεσμα η πλειονότητα των οδηγών να αδυνατεί να συντηρήσει τα αυτοκίνητα, με τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων να έχει αυξηθεί κατά 17%, φτάνοντας πλέον στο ένα εκατομμύριο!

Όσο συνεχίζεται η οικονομική δυσχέρεια των περισσότερων νοικοκυριών, τόσο ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων θα αυξάνεται, προκαλώντας έτσι τεράστια οικονομική ζημιά στις ασφαλιστικές εταιρείες, με τη βιωσιμότητα πολλών εξ αυτών να κρίνεται τουλάχιστον επισφαλής.

Ωστόσο, οι ανάγκες της καθημερινότητας «τρέχουν» για τις περισσότερες οικογένειες, με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός τους να μην αντέχει περαιτέρω έξοδα. Αναγκαστικά οι δαπάνες για το αυτοκίνητο μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, προκαλώντας συγχρόνως τις διαμαρτυρίες και την ανησυχία των ευσυνείδητων οδηγών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά