Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Βρετανία στέκεται στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Η Βρετανία στέκεται στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Τα δημοσιεύματα και οι ευχές

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από τη δημόσια «εξομολόγηση» της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, για την περιπέτεια της υγείας της και συγκεκριμένα για τη μάχη της με τον καρκίνο.
Το BBC σε άρθρο του με τίτλο «Η διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον ξαναγράφει την ιστορία των προηγούμενων εβδομάδων» επισημαίνει από τη μια αυτά που έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για τη πριγκίπισσα της Ουαλίας και από την άλλη το μοντέρνο τρόπο, «χωρίς προηγούμενο», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, που η ίδια επέλεξε για να δημοσιοποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

«Είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο πολύ τη χρειάζεται η μοναρχία», τονίζει το BBC, υπογραμμίζοντας πως ηπριγκίπισσα της Ουαλίας αποτελεί την «αίγλη του παλατιού σε έναν γκρίζο βασιλικό κόσμο».

Την Τέταρτη το μεσημέρι συνεργείο του BBC κλήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ για να βιντεοσκοπήσει τηλεοπτικό μήνυμα της Κέιτ Μίντλεντον. Με φόντο έναν από τους κήπους του παλατιού και την ίδια καθισμένη σε ένα παγκάκι, φορώντας τζιν παντελόνι και ένα άσπρο μπλουζάκι με μαύρες ρίγες αποκάλυψε το τι συμβαίνει με την υγεία της, στέλνοντας παράλληλα ένα συγκινητικό μήνυμα για τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις