Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ παίζει τον Μπομπ Ντίλαν στο φιλμ «A Complete Unknown»

Ο σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ παίζει τον Μπομπ Ντ...
Μαρτάτος Tάκης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος σταρ εθεάθη σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη να φοράει ένα τζιν παντελόνι, χακί τζάκετ, γάντια & ένα πλεκτό κασκόλ, ενώ στο χέρι του κρατούσε μία φθαρμένη θήκη κιθάρας

Η παραγωγή της νέας ταινίας με τίτλο «A Complete Unknown», με τον βραβευμένο πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothée Chalamet) στον ρόλο του θρυλικού μουσικού της φολκ, ροκ Μπομπ Ντίλαν (Bob Dylan) βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το People, ο 28χρονος σταρ εθεάθη σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη να φοράει ένα τζιν παντελόνι, χακί τζάκετ, γάντια και ένα πλεκτό κασκόλ, ενώ στο χέρι του κρατούσε μία φθαρμένη θήκη κιθάρας και στο ώμο του είχε ένα μεγάλο κίτρινο σακίδιο.

Την σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ (James Mangold), η οποία & θα επικεντρωθεί στην είσοδο του Ντίλαν στη φολκ μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του ΄60, μετά την μετακόμισή του από τη Μινεσότα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Elle Fanning εμφανίζεται ως Sylvie Russo, η Monica Barbaro ως η θρυλική ερμηνεύτρια της φολκ ροκ Joan Baez, ο Nick Offerman στο ρόλο του Alan Lomax & ο Boyd Holbrook ως ο τραγουδιστής Johnny Cash. Επίσης συμμετέχει ο Edward Norton στο ρόλο του Pete Seeger.

Ο Ντίλαν, ερμηνευτής εμβληματικών κομματιών όπως «Blowin' In The Wind» και "Mr. Tambourine man", έχει γεννηθεί στις 24 Μαΐου 1941 στην περιοχή Ντουλούθ, της Μινεσότα των ΗΠΑ. Στις 13 Οκτωβρίου 2016, η Σουηδική Ακαδημία τού απένειμε το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Ο Μπομπ Ντίλαν, γεννημένος με το όνομα Ρόμπερτ Άλλεν Ζίμμερμαν, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς.

Όσο για τον Σαλαμέ που καθιερώθηκε το 2018 με την τρυφερή & πολύ συναισθηματική ταινία "Να Με Φωνάζεις με τ' Όνομα σου" του Λούκα Γκουαντανίνο, αυτήν την περίοδο τον βλέπουμε ως Paul Atreides στο εντυπωσιακό φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Dune: Part Two» του Ντενίς Βιλνέβ (παίζεται και στην Πάτρα), οι παγκόσμιες εισπράξεις του οποίου ήδη πλησιάζουν τα 500 εκατ. δολάρια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Μπορείτε να δείτε μία πρώτη φωτ. από τα γυρίσματα της ταινίας για τον Μπομπ Ντίλαν στο σάιτ variety.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight