Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναβάλνι: Τελεσίγραφο στη μητέρα του για την ταφή του

Ναβάλνι: Τελεσίγραφο στη μητέρα του για ...

Οι ρωσικές αρχές έδωσαν τελεσίγραφο στη μητέρα του Ναβάλνι να αποφασίσει εντός τριών ωρών πού θα θάψει τον γιο της

Τελεσίγραφο τριών ωρών δόθηκε στη μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου  του εκλιπόντος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή.

Οι εκπρόσωποι του Αλεξέι Ναβάλνι καταγγέλλουν ότι δόθηκε τελεσίγραφο τριών ωρών στη μητέρα του Ρώσου αντιφρονούντα για να συμφωνήσει σε μυστική κηδεία του γιου της χωρίς δημόσιο αποχαιρετισμό, διαφορετικά ο γιος της θα ταφεί σε σημείο που θα αποφασίσει το κράτος και στη συνέχεια θα της το υποδείξει.

Αλεξέι Ναβάλνι: Τον κράτησαν 2,5 ώρες στο ψύχος και τον σκότωσαν με γροθιά στην καρδιά, σήμα κατατεθέν της KGB λέει ακτιβιστής

Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Kira Yarmysh, δήλωσε ότι η μητέρα του Ναβάλνι αρνήθηκε να διαπραγματευτεί με την Ερευνητική Επιτροπή επειδή «δεν έχουν την εξουσία να αποφασίσουν πώς και πού θα θάψει τον γιο της».

 Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, η μητέρα «απαιτεί τη συμμόρφωση με το νόμο, ο οποίος υποχρεώνει να παραδοθεί η σορός εντός δύο ημερών από τη στιγμή που θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου».

Η μητέρα του Ναβάλνι επιμένει ότι οι Αρχές πρέπει να «επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η κηδεία και η επιμνημόσυνη δέηση σύμφωνα με το εθιμοτυπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις