Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση στο συνέδριο

Κασσελάκης σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Ή πρόεδρος μέχρ...

Η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κρίσιμη Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

«Ή θα είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έως τις εθνικές εκλογές, ή πάμε σε αναβάπτισή μου στο συνέδριο», φέρεται να είπε κατά την αρχική του τοποθέτηση στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Στεφανος Κασσελάκης.

Κασσελάκης από την Πολιτική Γραμματεία: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»

Ουσιαστικά με την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα, ο κ. Κασσελάκης, ζητεί από τώρα δέσμευση από τα στελέχη του κόμματος ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις ευρωεκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ειδάλλως θα ζητήσει επιβεβαίωση της προεδρίας του από το συνέδριο.

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε κατά τις ίδιες πηγές πως «σέβομαι  τα όργανα. Είμαι συλλογικός. Και τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές». «Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία. Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» φέρεται να είπε παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στην Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης στράφηκε κατά μερίδας ΜΜΕ, κατηγορώντας τα για «ψέματα» και «προπαγάνδα», ενώ διεμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει «και θα το δείτε».

«Διαβάζω να λένε ‘χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ'. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις