Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα τρία ζώδια που επιθυμούν μακροχρόνια σταθερότητα στις σχέσεις

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Επιθυμούν την… αιώνια αγάπη

Στον ουράνιο χορό του ζωδιακού κύκλου, ορισμένα ζώδια λάμπουν πιο έντονα όταν πρόκειται να αναζητήσουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα στις σχέσεις.

Εάν αναζητάτε έναν σύντροφο που εκτιμά τη δέσμευση, η κατανόηση αυτών των βασικών ζωδίων θα μπορούσε να είναι ο οδηγός σας. Αυτά τα 3 ζώδια ευθυγραμμίζονται με τους άνδρες που επιθυμούν την… αιώνια αγάπη.

Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια ζωδίων που έχουν σχέση αγάπης - μίσους

Τα 3 ζώδια που επιθυμούν μακροχρόνια σταθερότητα στις σχέσεις
Αιγόκερως
Ταύρος
Καρκίνος

Αιγόκερως
Οι άντρες Αιγόκεροι είναι συνώνυμο της σταθερότητας και της υπευθυνότητας. Κυβερνούμενοι από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας, αυτά τα άτομα είναι σοβαρά για τις δεσμεύσεις τους. Χαρτογραφούν το μέλλον τους σχολαστικά. Για έναν άνδρα Αιγόκερω, μια σχέση είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση και την προσεγγίζει με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για την επιτυχία. Αν αναζητάτε έναν σύντροφο που εκτιμά την παράδοση και την ασφάλεια, ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να είναι αυτός.

 Ταύρος
Οι άνδρες Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, και η αφοσίωσή τους στις σχέσεις είναι απαράμιλλη. Η σταθερότητα είναι μια βασική αξία για τα άτομα του Ταύρου και αφιερώνουν το χρόνο τους πριν δεσμευτούν. Από τη στιγμή που δεσμεύονται, όμως, γίνονται πυλώνες δύναμης, προσφέροντας ακλόνητη υποστήριξη. Η γήινη φύση τους διασφαλίζει ότι οι σχέσεις με έναν Ταύρο είναι θεμελιωμένες και χτισμένες για να διαρκέσουν. Αν λαχταράτε για έναν αξιόπιστο και αφοσιωμένο σύντροφο, ένας Ταύρος μπορεί να είναι αυτός που θα σας κάνει να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να πάρουν διαζύγιο έστω και μία φορά στη ζωή τους

 Καρκίνος
Οι άνδρες Καρκίνοι, με οδηγό το φεγγάρι, είναι γνωστοί για τις βαθιές συναισθηματικές τους συνδέσεις και τα ένστικτά τους. Ευδοκιμούν δημιουργώντας ένα ασφαλές και αγαπησιάρικο οικιακό περιβάλλον. Ένας άνδρας Καρκίνος αναζητά μια σχέση που παρέχει συναισθηματική σταθερότητα και αίσθηση του ανήκειν. Αν ψάχνετε για έναν σύντροφο που κατανοεί τη σημασία των συναισθηματικών δεσμών και εκτιμά τη μακροπρόθεσμη δέσμευση, ένας Καρκίνος θα μπορούσε να είναι το τέλειο ταίρι σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being