Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξάρχεια: Με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος μουσικός

Εξάρχεια: Με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφά...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθής είναι ακόμη σε άθλια κατάσταση και αδυνατεί ακόμα να επικοινωνήσει με τις αρχές

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου μουσικού ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά της πολυκατοικίας του, επι της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράσης της δολοφονιας.

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 48χρονος τον οποίο το θύμα φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθής είναι ακόμη σε άθλια κατάσταση και τώρα αρχίζει να ξυπνά.

Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδελφός του.

«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ηταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός, περιγράφει  επιχειρηματίας και γείτονας του 50χρονου.

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις