Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διονύσης Τεμπονέρας: “Μόνο οι λοστοί λείπουν από τα σχολεία”

Διονύσης Τεμπονέρας: “Μόνο οι λοστοί λεί...

«Μένουν μόνο οι “αγανακτισμένοι” γονείς, οι ομάδες κρούσης της ΟΝΝΕΔ και οι σιδηρολοστοί για να γυρίσουμε πίσω στο 1991…» αναφέρει με αφορμή τις εισαγγελικές παρεμβάσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια

Ανάρτηση με ιδιαίτερη βαρύτητα για τις κυβερνητικές πρακτικές απέναντι στις κινητοποιήσεις φοιτητών και μαθητών που αντιτίθενται στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τον Διονύση Τεμπονέρα.

Ο γιoς του δολοφονημένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα αναφέρει με αφορμή τις εισαγγελικές παρεμβάσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια πως πλέον «μένουν μόνο οι “αγανακτισμένοι” γονείς, οι ομάδες κρούσης της ΟΝΝΕΔ και οι σιδηρολοστοί για να γυρίσουμε πίσω στο 1991…»

Αναλυτικά η ανάρτησή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Στο Ρέθυμνο, διευθύντρια του σχολείου έκανε μήνυση σε 13χρονα παιδιά τα οποία οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, επειδή ζητούσαν καλύτερες κτιριακές υποδομές, δηλαδή να μην πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια τους και να μην κάνουν μάθημα σε κοντέινερ και «προκάτ». Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο εισαγγελέας έκανε παρέμβαση για να σταματήσουν οι καταλήψεις των φοιτητών που ζητούν να μην περάσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Στην Αθήνα υπουργός της κυβέρνησης απειλεί σε ζωντανή μετάδοση τις πρυτανικές αρχές με διακοπή χρηματοδότησης, αν δεν καταστείλουν τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια και ο οι πρυτάνεις αντί να ξεσηκωθούν εις βάρος της υποβάθμισης του δημόσιου πανεπιστημίου, δίνουν εντολή για τηλεκπαίδευση και εξετάσεις μαθημάτων μέσω διαδικτύου. Μένουν μόνο οι «αγανακτισμένοι» γονείς, οι ομάδες κρούσης της ΟΝΝΕΔ και οι σιδηρολοστοί για να γυρίσουμε πίσω στο 1991…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις