Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνος Σόμπολος: «Δεν είναι η δουλειά σου να παίζεις θέατρο για να αυξήσεις την τηλεθέαση»

Πάνος Σόμπολος: «Δεν είναι η δουλειά σου...

Τι είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πάνος Σόμπολος στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τους θεατρινισμούς των ανθρώπων της τηλεόρασης καθώς και τις σωστές ερωτήσεις στις συνεντεύξεις. Ειδικότερα, ο Πάνος Σόμπολος δήλωσε πως «είμαι εναντίον των θεατρινισμών όταν γινόμαστε… ηθοποιοί οι δημοσιογράφοι. Βάζω δηλαδή δήθεν παραπάνω αντίδραση, ότι «ωχ στεναχωριέμαι και γω». Σιγά μην στεναχωριέται ο παρουσιαστής ή ο ρεπόρτερ. Ότι και να συμβαίνει, το κρατάς μέσα σου. Δεν είναι η δουλειά σου να παίζεις θέατρο για να αυξήσεις την τηλεθέαση».

«Επόμενο είναι να κυνηγούν οι κάμερες τον σελέμπριτι γιατί αυτός πουλάει. Τον θέλει ο κόσμος και, αφού τον θέλει ο κόσμος, του το δίνεις».

«Όμως και εδώ χρειάζονται όρια. Είναι ο τρόπος που του φέρεσαι. Φέρεσαι σωστά; Του κάνεις ερωτήσεις σωστές ή του κάνεις ερωτήσεις για να εκνευριστεί και να κερδίσεις εσύ τηλεθέαση;» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Πάνος Σόμπολος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight