Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος- Ελέγχεται για «ξέπλυμα χρήματος» ο Άλλος Άνθρωπος: «Να ‘ρθετε να με πάρετε»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος- Ελέγχεται ...

Τι είπε από την Πάτρα

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται από το 2020 να συγκρότησε εγκληματική οργάνωση μαζί με την μητέρα και τον γαμπρό του αποκομίζοντας περίπου 200.000 ευρώ.

«Διατάσσουμε την δέσμευση κάθε περιουσίας, ιδίως δε κάθε είδους λογαριασμών τίτλων επενδυτικών στοιχείων ή χρηματοπιστωτικών προϊόντων» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο πόρισμα της Αρχής. Όσον αφορά την διαδρομή του «μαύρου χρήματος», τα χρήματα φαίνεται να κατατίθεντο στους λογαριασμούς των τριών προσώπων και από εκεί γίνονταν κινήσεις χρημάτων προς εταιρείες παροχής τυχερών παιχνιδιών. Επίσης, ταυτόχρονα, γίνονταν και αναλήψεις μετρητών

Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha βρέθηκε στην Πάτρα όπου και έδωσε το παρών ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» με αφορμή το καρναβάλι. «Να σας το πω εγώ γιατί δεν είναι 600.000. Είναι πάνω από 1.500.000 τα τελευταία μόνο δυο – τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό, βάλτε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις