Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Ανατροπή στο φινάλε και αποχώρηση με κλάματα

Survivor: Ανατροπή στο φινάλε και αποχώρ...

Δεν άντεξε και ηττήθηκε στην δοκιμασία αποχώρησης

Λαβωμένοι στο… τετράγωνο έμειναν οι Διάσημοι του Survivor αυτή την εβδομάδα.

Oι δυο παίκτες της ομάδας αποτέλεσαν παρελθόν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Κι αυτό μιας και η αρχή των αποχωρήσεων έγινε λίγο πριν η κόκκινη και η μπλε ομάδα μπουν στο νέο στίβο μάχης.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Βολικάκης επανέλαβε τρεις φορές στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς τον κατέβαλε το αρνητικό προς αυτόν κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα των Διασήμων. «Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor.

Στη συνέχεια, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου για να οδηγηθούν μαζί με τους Μαχητές στην δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί όπου και θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Σε αυτή την αναμέτρηση γένους θηλυκού θα έπρεπε οι τέσσερις παίκτριες να υπερβούν τις δυνάμεις και να τα δώσουν όλα προκειμένου να συνεχίσουν, για μια εβδομάδα ακόμη τουλάχιστον, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κάτι δηλαδή που πέτυχε με ευκολία η Όλγα Πηλιάκη και κέρδισε πρώτη την παραμονή στο Survivor.

Ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες, ο κύβος ερρίφθη και η αποχώρηση κρίθηκε για αυτή την εβδομάδα.

Η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμοιαζε απαρηγόρητη για αυτή την εξέλιξη και δεν έπαψε να κλαίει στην αγκαλιά της πρώην, πλέον, συμπαίκτριας της. «Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η Κρίστη Καθαργιά για να αποχωρήσει από το Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight