Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

ΕΟΕ: Λάμψη αστέρων στην εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων

ΕΟΕ: Λάμψη αστέρων στην εκδήλωση τιμητικ...

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και την εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Γεμάτη από τη λάμψη των αστεριών του ελληνικού αθλητισμού αλλά και από αισιοδοξία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ήταν η εκδήλωση των τιμητικών βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Μέγαρο Μουσικής.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα όσοι κατέκτησαν το 2023 μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, όσοι προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όσοι πήραν μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.
Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στο χαιρετισμό του: «Έχουμε πλέον μία, όχι μόνο υψηλού επιπέδου αλλά και μεγάλη ομάδα για το Παρίσι! Το πόλο και ο υγρός στίβος έχουν ενισχύσει σημαντικά την αποστολή που, ελπίζω και πιστεύω ότι θα διευρυνθεί με την ίδια ποιότητα και την ίδια ζέση για διάκριση από πλευράς των αθλητών. Είναι ευλογία να συμμετέχεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ένα όνειρο. Και εύχομαι αυτό το όνειρο να το ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Αγαπητοί αθλητές μας. Είστε σπουδαίοι για την προσπάθεια που καταβάλλετε σε πραγματικά δύσκολες, αντίξοες συνθήκες. Αγαπητέ Υπουργέ, έχετε ήδη αναγνωρίσει τα προβλήματα και έχετε πετύχει το πρώτο μεγάλο βήμα, που είναι η εξασφάλιση των οικονομικών πόρων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ο χρόνος όμως κυλά αδυσώπητος και οι εργασίες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Είμαι βέβαιος ότι αποτελεί προτεραιότητα στον προγραμματισμό σας.
Πρέπει όλοι μαζί να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε συνθήκες προετοιμασίας που να ανταποκρίνονται στο ταλέντο, στην προσπάθεια αλλά και στις μεγάλες δυνατότητες των Ελλήνων αθλητών. Τους το οφείλουμε.»

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports