Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

"Τρίγκας Health": Η νέα One Day Clinic που αλλάζει τον χάρτη των επεμβάσεων

"Τρίγκας Health": Η νέα One Da...

Ο Παναγιώτης Τρίγκας δημιουργεί μία ολοκαίνουρια κλινική, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Όταν δεν σταματάς να βάζεις στόχους, δεν επαναπαύεσαι και έχεις ως όραμα να προσφέρεις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες, δεν σταματάς και να δημιουργείς. Κάπως έτσι ο Παναγιώτης Τρίγκας, έχοντας πραγματοποιήσει τον μεγάλο στόχο του, ένα όνειρο ζωής, τη δημιουργία της "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ", μιας μεγάλης και σύγχρονης κλινικής αιμοκάθαρσης, κάνει το επόμενο βήμα ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.

Θέλοντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας στην Πάτρα, δημιουργεί μία ολοκαίνουργια One Day Clinic που αφορά σε τρεις ειδικότητες, την πλαστική χειρουργική, τη δερματολογία αλλά και τις ΩΡΛ επεμβάσεις.

Ξέροντας πως στην πόλη υπάρχει έλλειψη στο κομμάτι παροχής ιατρικών υπηρεσιών, καθώς λειτουργούν μόνο δύο οφθαλμολογικές μονάδες ημερήσιας νοσηλείας, την στιγμή που ό,τι «κοντινό» υπάρχει είναι κέντρα αισθητικής που δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν ιατρικές και χειρουργικές πράξεις, ο κ. Τρίγκας πήρε να την απόφαση να «βάλει το επόμενο στοίχημα» που είναι αποφασισμένος να κερδίσει.

Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάστηκε από το μηδέν ένας νέος χώρος- άκρως ανταγωνιστικός στο είδος του- που δύναται να ανταπεξέλθει σε όλη τη γκάμα πλαστικών - αισθητικών επεμβάσεων και όχι μόνο. Μάλιστα, στόχος είναι να εισαχθούν στη νέα κλινική καινοτόμες υπηρεσίες, για πρώτη φορά στην Πάτρα, όπως είναι το γαστρικό μπότοξ. Έμφαση δίνεται και στην υψηλή αισθητική του χώρου και το design καθώς βάσει της φιλοσοφίας του κ. Τρίγκα, ο ασθενής για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να βλέπει ένα καλαίσθητο χειρουργείο που δε μοιάζει καθόλου με τις ψυχρές αίθουσες που έχουμε συνηθίσει.

Τέτοιοι χώροι υπάρχουν στην Αθήνα και το εξωτερικό, όμως στην Πάτρα πρώτη φορά δημιουργείται ένα χειρουργείο με σκοπό να μην προκαλεί άγχος στον ασθενή, αλλά να αισθάνεται μπαίνοντας σε αυτό άνεση και φυσικά ασφάλεια. Για την κλινική υπάρχει ήδη ενδιαφέρον ακόμα και από γιατρούς που έρχονται από την Αθήνα στην Πάτρα για να δουν ασθενείς τους, καθώς πλέον θα μπορούν να χειρουργούν στην "ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH One Day Clinic", η οποία ανταποκρίνεται στη νομοθεσία που διέπει τις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας.

Πρόκειται για χώρους όπου ο ασθενής μετά από την επέμβαση δε διανυκτερεύει στην κλινική, καθώς πραγματοποιούνται μόνο χειρουργεία τα οποία δεν απαιτούν νοσηλεία. Η κλινική θα διαθέτει δύο χειρουργικές αίθουσες, την αίθουσα ανάνηψης και μία μεγάλη αίθουσα αναμονής με τρία ιατρεία, εκ των οποίων το ένα θα διαθέτει αισθητικό. Από τον χώρο δε θα λείπει το εξειδικευμένο προσωπικό, ωστόσο θα υποδέχεται και εξωτερικούς συνεργάτες καθώς γιατροί θα μπορούν να προγραμματίζουν και να πραγματοποιούν τις επεμβάσεις των ασθενών τους στην κλινική.

Η "ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH One Day Clinic" θα ανοίξει τις πόρτες της μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου με την έναρξη λειτουργίας της να «συγχρονίζεται» με την περίοδο που είναι high season για τις πλαστικές επεμβάσεις!

Οι φωτογραφίες είναι από το freepick.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being