Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξανά στο δικαστήριο η δολοφονία της 44χρονης Πατρινής Χρυσοβαλάντως Πολύζου

Ξανά στο δικαστήριο η δολοφονία της 44χρ...

Στην Καλαμάτα

Στο Εφετείο της Καλαμάτας αναμένεται να αρχίσει σήμερα Πέμπτη, η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 44χρονης Πατρινής Χρυσοβαλάντως Πολύζου, μητέρας δυο παιδιών, με δράστη τον σύζυγό της.

Το έγκλημα συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στον Πύργο Διρού στη Μάνη, στις 22 Νοεμβρίου του 2020, με τον συζυγοκτόνο να οπλίζει την καραμπίνα του και να πυροβολεί τη 44χρονη, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού ήταν η, 16χρονη τότε, κόρη του ζευγαριού, που προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της

Πρωτόδικα ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 18 μήνες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς το δικαστήριο να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ο 48χρονος πλέον έγκλειστος, σε μια προσπάθεια να «σπάσει» τα ισόβια, θα επιχειρήσει για ακόμα μια φορά να πείσει τους δικαστές πως είναι άτομο με μειωμένο καταλογισμό, εμμένοντας στον αρχικό του ισχυρισμό πως λαμβάνει επί σειρά ετών αγωγή για ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα που είχαν διαγνωστεί κατά τη στρατιωτική του θητεία.

Η 44χρονη έχασε τη ζωή της, λίγες ημέρες αφού ενημέρωσε συγγενικά της πρόσωπα πως είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει, αποκαλύπτοντας την κακοποίηση που υφίστατο.

«Δεν υπήρχε ποτέ αγάπη, ούτε προς τη σύζυγό του ούτε προς την οικογένειά του και η Δικαιοσύνη θα επικυρώσει την πρωτόδικη απόφαση», δήλωσε  η δικηγόρος της οικογένειας Πολύζου –ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

*εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις