Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακροχώρι-Θάνατος βρέφους: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 η 37χρονη μητέρα – Δεν ξεπέρασε ποτέ το σοκ

Μακροχώρι-Θάνατος βρέφους: Μαθήτρια στην...

Η ελληνική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί την υπόθεση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά τη δολοφονία ενός βρέφους 6,5 μηνών στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Μια πράξη που πάγωσε το πανελλήνιο, αλλά παράλληλα αποκάλυψε και στοιχεία από το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, που 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η ελληνική κοινωνία συγκλονισμένη παρακολουθεί ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την 37χρονη μητέρα, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης έβαλε τέλος στη ζωή του ίδιου του μωρού της, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Η 37χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο. Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής -σε ηλικία 35 ετών- έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια των συμμαθητών του και για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

ThessToday.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις