Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φρέντι Μπελέρης: «Κακόγουστα στημένη η δίκη εναντίον μου»

Φρέντι Μπελέρης: «Κακόγουστα στημένη η δ...

Όλα όσα είπε στη συνεδρίαση της δίκης εναντίον του στο δικαστήριο κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στα Τίρανα

«Θέλουν να με δικάσουν οπωσδήποτε χωρίς να γνωρίζω το λόγο», δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, στη συνεδρίαση της δίκης εναντίον του στο δικαστήριο κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στα Τίρανα.
«Η δίκη είναι στημένη κακόγουστα και θέλουν να με δικάσουν οπωσδήποτε χωρίς να γνωρίζω το λόγο», δήλωσε ο Φρέντυ Μπελέρης και τόνισε ότι «κρατούμαι στη φυλακή με ένα πλαστογραφημένο ποινικό μητρώο. Η εισαγγελία συνεχίζει να πλαστογραφεί τα στοιχεία της δικογραφίας».

Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα προς το δικαστικό σώμα να του παραχωρηθεί η σχετική ενημέρωση για τα άτομα που, κατά τον ίδιο, παραποιούν τα στοιχεία, γεγονός που θα του επιτρέψει σωστή υπεράσπιση.

Η συνεδρίαση της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, άρχισε με την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης για εξαίρεση δυο δικαστών από την τριμελή σύνθεση.

Στη συνέχεια κατέθεσαν πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφος που είχε πάρει συνέντευξη από τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας.

 Η υπεράσπιση ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι γραμματείς του δικαστηρίου και της εισαγγελίας της Αυλώνας, για το οποίο αίτημα το δικαστήριο αποσύρθηκε να λάβει απόφαση. Μαζί με την απόφαση θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία για την νέα συνεδρίαση.

Πάντως, την Πέμπτη, το Πρωτοδικείο του ίδιου δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για τροποποίηση των μέτρων ασφαλείας εις βάρος του.

Το δικαστήριο στην απόφασή του επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι στην υπόθεση δεν έχει αλλάξει τίποτε από τότε που λήφθηκε η δικαστική απόφαση για την προφυλάκιση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις