Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων για την Πρωτοχρονιά: "Για την Αυτοδιοίκηση ξεκινά μια χρονιά νέων προκλήσεων"

Το μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων για τη...

Είναι καιρός ν’ απαλλαγούμε από κεντρικές πολιτικές που την καθιστούν όμηρο μιας σειράς ανορθόδοξων και αναχρονιστικών λειτουργιών, αναφέρει ο κ. Θανάσης Παπδόπουλος

Στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά του 2024 ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Σε λίγο υποδεχόμαστε το 2024. Η νέα χρονιά ας φέρει -πριν απ’ όλα- Υγεία και Αγάπη σ’ όλους μας. Σ’ εμάς και στις οικογένειες μας. Ας μεγαλώσει την πίστη και την αισιοδοξία μας για έναν κόσμο καλύτερο, ειρηνικότερο, πιο ανθρώπινο, πιο δίκαιο, με λιγότερες εντάσεις και περισσότερα χαμόγελα.

Για το Δήμο Καλαβρύτων η νέα χρονιά ξεκινά αισιόδοξα. Εργαστήκαμε και εργαζόμαστε σκληρά, επιμείναμε και επιμένουμε σε στόχους, κερδίζουμε καθημερινά μάχες, ενεργοποιούμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε το αύριο να είναι ακόμα πιο ευοίωνο και πιο ελπιδοφόρο, προσανατολισμένο στις δυνατότητες και στις προοπτικές του τόπου μας και κυρίως στις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών μας.  

Για την Αυτοδιοίκηση ξεκινά επίσης μια χρονιά νέων προκλήσεων.

Είναι καιρός ν’ απαλλαγούμε από κεντρικές πολιτικές που την καθιστούν όμηρο μιας σειράς ανορθόδοξων και αναχρονιστικών λειτουργιών. Και είναι καιρός η Αυτοδιοίκηση να θωρακιστεί με όλα εκείνα τα εφόδια που θα δώσουν ώθηση στο ρόλο της ως βραχίονα αποφασιστικής σημασίας για την τοπική ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Το 2024 ξεκινά λοιπόν μ’ αισιοδοξία. Με την ελπίδα, την πίστη και την προσδοκία ότι οι στόχοι μας θα εκπληρωθούν. Όμως, κάθε στόχος για να φτάσει στην επιτυχία προϋποθέτει ενότητα δυνάμεων, συνοχή και συνεννόηση. Απαιτεί συστράτευση, συνεργασία και κοινή προσπάθεια πάνω σε κοινές αναζητήσεις. Και είμαι βέβαιος ότι με πίστη και προσήλωση σ’ αυτές τις αρχές θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα και στη χρονιά που σε λίγο ξεκινάει.

Και πάλι, εύχομαι σ’ όλες και σ’ όλους Καλή Χρονιά, Υγεία, Αγάπη, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία, ένα έτος δημιουργικό, αλληλέγγυο και γεμάτο χαρές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις