Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις του Λυκείου Παραλίας- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ...

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στο ΓΕΛ Παραλίας υλοποιήθηκαν τρεις δράσεις  ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων:

 «Βιβλία που γλυκαίνουν τη ζωή»:

Η δράση υλοποιήθηκε  στο αμφιθέατρο του σχολείου με συντονίστριες τις εκπαιδευτικούς κ. Καρκούλια Νικολίτσα και κ. Βανταράκη Χρυσάνθη. Συνδέεται με την υλοποίηση των δύο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας «Εθελοντισμός στην πράξη» κι «Εθελοντισμός, στάση ζωής» και εντάσσεται στον Συλλογικό Προγραμματισμό-Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου του ΓΕ.Λ. Παραλίας (δράση: Συμμετοχή σε Θεματικό Δίκτυο Αγωγής Υγείας: «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και πολιτισμικές αναγνώσεις στη MAGNA GRAECIA»). Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ομάδων Αγωγής Υγείας ετοίμασαν  γλυκά, τα οποία πρόσφεραν  σε όσους από τους συμμαθητές τους, τους εκπαιδευτικούς ή άλλα μέλη της σχολικής κοινότηταςδιέθεσαν βιβλία (μεταχειρισμένα) για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάτρας. Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν, θα παραδοθούν, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, στις υπεύθυνες  του προγράμματος σχολικής βιβλιοθήκης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάτρας, κ.Λεμπέση Γεωργία Ελένη, ΠΕ30 και Καούρη Χριστίνα, ΠΕ23. Η παράδοση των βιβλίων θα γίνει στο χώρο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάτρας από αντιπροσωπεία του ΓΕ.Λ. Παραλίας, αποτελούμενη από την εκπαιδευτικό Καρκούλια Νικολίτσα και τέσσερις μαθητές/-τριες της ομάδας Αγωγής Υγείας, κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων-κηδεμόνων τους. 

 «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από μαθητές του σχολείου για τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου»:

Η δράσηυλοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Σουλιώτη Σπυριδούλα, κλάδου ΠΕ03. Η δράση εντάσσεται στον Συλλογικό Προγραμματισμό-Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου του ΓΕ.Λ. Παραλίας (δράση: Συμμετοχή σε Θεματικό Δίκτυο Αγωγής Υγείας: «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και πολιτισμικές αναγνώσεις στη MAGNA GRAECIA»).

«Συγκέντρωση και η παράδοση τροφίμων στο φιλανθρωπικό σωματείο/ίδρυμα "ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"»

Η δράση συντονίζεται από τον Υποδιευθυντή κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο και εντάσσεται στον Συλλογικό Προγραμματισμό-Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου του ΓΕ.Λ. Παραλίας (δράση: Ανάπτυξη δημιουργικής συλλογικής δράσης μεταξύ εκπαιδευτικής κοινότητας, φορέων και τοπικής κοινωνίας). Η παράδοση των τροφίμων στο φιλανθρωπικό σωματείο θα γίνει από αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών του ΓΕΛ Παραλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις