Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Φλωρινιώτης: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

Υποβασταζόμενες η μητέρα και η αδελφή του


Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη. Το τελευταίο «αντίο» στον γιο του Γιάννη Φλωρινιώτη,  είπαν η οικογένειά του και πολλοί φίλοι του στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 20/12 έπειτα από μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του, η μητέρα του Μάχη Φλωρινιώτη και τα αδέρφια του Άννα και Σάββας. Υποβασταζόμενες η Μάχη Φλωρινιώτη και η κόρη της Άννα δείχνουν ιδιαίτερα καταβεβλημένες, ενώ φορτισμένος συναισθηματικά ήταν και ο μεγάλος αδελφός του Νίκου Φλωρινιώτη, Σάββας Φλωρινιώτης.

Η αποκάλυψη για τη μάχη με την υγεία του και τον καρκίνο, είχε γίνει από τον ίδιο, λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη. «Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή» είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης τον περασμένο Ιούνιο στο «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια είχει αποκαλύψει: «Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει "Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου"... Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε».

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις