Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης μου είναι συμπαθής ως lifestyle, δεν πιστεύω ότι είναι η λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Στέφανος Κασσε...

Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε ως «Ακάλυπτος» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω»

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 14/12/2023, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δημοφιλής ηθοποιός που στο ξεκίνημα του είχε παίξει στο θέατρο πλάι στην Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, και στην τηλεόραση σε σειρές όπως η «Αστροφεγγιά» και το «Μινόρε της αυγής» αλλά και σε ταινίες όπως η «Παραγγελιά» του Π. Τάσιου, μίλησε για όλα, για την καταγωγή της οικογένειας του από την Κωνσταντινούπολη, για το πόσο καλός ηχολήπτης ήταν, και για πολλά ακόμη.

H γνώμη του για την εκλογή Κασσελάκη

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ρωτήθηκε και για την πολιτική και εξέφρασε & την προσωπική του άποψη για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν αναμενόμενη αλλά το ότι θα ακολουθούσε μια δραματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμασταν. Καταλαβαίναμε ότι αυτό το πράγμα, μετά από τις δύο απανωτές ήττες και με τον τρόπο που έγιναν, θα περνούσε μια πολύ μεγάλη κρίση. Η εκλογή Κασσελάκη είναι από αυτά τα τυχαία γεγονότα που έδωσαν έναν τόνο εύθυμο στην όλη κατάσταση, για να μη χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και θεωρηθώ αλλιώς» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν είναι το πρόβλημα ο Κασσελάκης, εμένα μου είναι συμπαθής σαν lifestyle.

Μου είναι συμπαθές αυτό. Το ότι είναι γκέι, το ότι είναι ανοιχτά γκέι, το ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο του και έχουν ένα σκυλάκι. Έχω και γω σκυλάκι οπότε μ’ αρέσουν όλα αυτά. Τώρα αν ο Κασσελάκης είναι η λύση που ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναπάρει μπρος το πράγμα, δεν το πιστεύω. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Κασσελάκης, είναι οι υπόλοιποι» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί & με την πολιτική (είχε ενταχθεί στο "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη).

«Στην Ελλάδα παραδοσιακά, και όχι μόνο, παίζουν μεγάλο ρόλο οι προσωπικότητες. Δεν το θεωρώ και περίεργο αυτό γιατί η δική μου θεωρία για το ανθρώπινο είδος, λίγο ή πολύ, το περιλαμβάνει αυτό. Λέει ότι τα πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά, τα άτομα είναι πολύ σημαντικά» πρόσθεσε τέλος ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος συγκινήθηκε όταν βγήκε και μίλησε γι’ αυτόν ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Τέλος εντύπωση έκανε το γεγονός, κάτι που ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε ή δεν θυμόμασταν, πως ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει τιμηθεί και με βραβεία ερμηνείας σε σημαντικά Φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το Λοκάρνο και το Σαν Σεμπαστιάν.

Περισσότερα στην ανάρτηση στο σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight