Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μενίδι: Νέα διάσταση με το απανθρακωμένο πτώμα - «Υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο»

Μενίδι: Νέα διάσταση με το απανθρακωμένο...

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση του 44χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο το βράδυ στο Μενίδι, αφού ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το αυτοκίνητό του το οποίο νωρίτερα είχε πιάσει φωτιά.

Μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο 44χρονος τουρκικής καταγωγής δεν ήταν μόνος στο αμάξι αλλά μάλιστα φαινόταν να διαπληκτίζεται με κάποιον όταν το όχημα πήρε φωτιά.

«Υπήρχε συνοδηγός, δεν είχαν ήρεμη συζήτηση»
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε μάρτυρας μιλώντας στον Alpha, στο μοιραίο αυτοκίνητο φαίνεται πως υπήρχε και συνοδηγός, με τον οποίο ο 44χρονος διαπληκτιζόταν, λίγο πριν το όχημα τυλιχτεί στις φλόγες. «Είδα ακριβώς την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητο, ήταν περίπου 22:00. Βλέπω ένα κόκκινο αυτοκίνητο να παρκάρει, φαινόταν ότι μίλαγε ο άνθρωπος με κάποιον», ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε «προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, αλλά έγινε παρανάλωμα. Έκανε κινήσεις ότι προσπαθούσε να σπρώξει την πόρτα».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, εάν υπήρχε συνοδηγός, απάντησε: «ναι, γιατί το παράθυρο ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι μιλάει. Γύρναγε το κεφάλι του. Και ξαφνικά, μέσα σε δευτερόλεπτα, σταματάει γιατί βγαίνει φωτιά, μπροστά, ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό. Όχι στο καπό, ούτε πίσω. Και εκείνη την στιγμή, λαμπάδιασε».

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο οδηγός επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του, αλλά δεν πρόλαβε και φαινόταν σαν να ήταν εγκλωβισμένος. 

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είδε τον συνοδηγό του οχήματος, «γιατί ήταν από την απέναντι πλευρά και τα τζάμια δεν ήταν ανοιχτόχρωμα, αν θυμάμαι καλά. Ήταν τόσο έντονη η λάμψη από την φωτιά που δεν είχες την ορατότητα να δεις από πίσω, να δεις πώς έφυγε, πού πήγε (σσ. ο συνοδηγός). Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ήρεμη η συζήτηση, γιατί σταμάτησε το αυτοκίνητο επί τόπου, δεν πάρκαρε κανονικά το αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις