Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ασημένιο μετάλλιο η Μαρία Γεωργοπούλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Στο βάθρο!

Στο βάθρο!

Πάλεψε αλλά λύγισε στον τελικό

Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει στην Ελλάδα η Μαρία Γεωργοπούλου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που διεξάγεται στο Γερεβάν της Αρμενίας.

Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής, με αντίπαλο τη Ρωσίδα Snezhana Kuznetsova, “πάλεψε” μέχρι τέλους. Η southpaw Ρωσίδα πήρε τον πρώτο γύρο, περιμένοντας την πιο επιθετική Ελληνίδα, κοντράροντας με το πίσω χέρι.

Ο δεύτερος γύρος κύλησε διαφορετικά. ΗΜαρία Γεωργοπούλου βρήκε τα πατήματά της, την απόσταση και πέρασε μερικά γερά χτυπήματα, κυρίως με το δεξί χέρι.

Διαβάστε στο  sportin.gr

Αποτέλεσμα ήταν ο γύρος να πάει στην Γεωργοπούλου με 3-2 και όλα να είναι ρευστά στον τρίτο και καθοριστικό.

Παρά την πίεση όμως η Γεωργοπούλου δεν μπόρεσε να πάρει και αυτό το γύρο. Η νίκη πήγε στη Ρωσίδα με πλειοψηφική απόφαση τελικά, κάτι βέβαια που δεν αναιρεί την τεράστια επιτυχία της πυγμάχου από την Πάτρα.

Η δήλωση του προπονητή της Νίκου Πλέα: Το να συγκαταλέγεσε στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας!!! μόνο τυχαίο δεν είναι!!! Μας έκανες πραγματικά υπερήφανους, μπορεί το αποτέλεσμα να μην μας έδωσε το χρυσό σε ένα τόσο δυνατό τελικό 4-1 split (5-0,2-3,4-1) όμως για εμάς είσαι το χρυσό μας!!!

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports