Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανακοίνωσε και Σιαλμά η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε και Σιαλμά η ΑΕΚ

Έντονη η μεταγραφική δραστηριότητα στην "Ένωση"

 

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Σιαλμά είχε κλείσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις όμως του 25χρονου επιθετικού, τρέναραν τις υπογραφές και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πριν από λίγο όμως, με το…αδειόχαρτο στα χέρια, ο Σιαλμάς πέρασε το κατώφλι της ΠΑΕ στα Σπάτα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Και με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγκαλιά, ο 25χρονος επιθετικός έκανε λόγο για μια νέα αρχή. «Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν».

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Σιαλμά είχε κλείσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις όμως του 25χρονου επιθετικού, τρέναραν τις υπογραφές και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πριν από λίγο όμως, με το ...αδειόχαρτο στα χέρια, ο Σιαλμάς πέρασε το κατώφλι της ΠΑΕ στα Σπάτα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Και με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγκαλιά, ο 25χρονος επιθετικός έκανε λόγο για μια νέα αρχή. «Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα. τον κ. Χριστοβασίλη, τον κ. Αγγελή και βεβαίως τον κ. Ντεμόλ, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου.

Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες και ξέρω ότι οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι μεγάλες. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκαν».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports