Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σε αδιέξοδο ο Πανηλειακός

Σε αδιέξοδο ο Πανηλειακός

Αδιαφορία απο τους τοπικούς φορείς για την χθεσινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση

Δεν έδωσε λύση ούτε η χθεσινή Γ.Σ. του Πανηλειακού στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου. Επικράτησε ένταση, απουσίαζαν οι φορείς, δυναμικό παρόν από τους οργανωμένους.
Βουλευτές, εκπρόσωποι του Δήμου, της Νομαρχίας και φορείς απουσίαζαν από τη Γ.Σ. του Πανηλειακού, δείχνοντας έτσι την αδιαφορία τους για την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του Νομού. Αντίθετα οι οργανωμένοι φίλοι και γενικότερα φίλαθλοι του Πανηλειακού έδειξαν έμπρακτα την αγωνία τους και παραβρέθηκαν στην Γ.Σ.. Περίπου 150 άτομα βρέθηκαν στο Δημοτικό Μέγαρο, χωρίς όμως στο τέλος να μείνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη. Απλά επειδή δεν υπήρξε εξέλιξη και το διοικητικό αδιέξοδο δείχνει να μεγαλώνει.
Στην αρχή της Γ.Σ. όλα κυλούσαν ήρεμα, με την διοίκηση του ΤΑΠ και κυρίως τον πρόεδρο Κώστα Θεοδωρόπουλο, να τονίζει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν για να αναλάβει τον Πανηλειακό και ότι τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για την «ερυθρόλευκη» ομάδα.
Κάποια στιγμή όμως απειλήθηκε με διακοπή η Γ.Σ. καθώς επικράτησε ένταση ανάμεσα στα μέλη. Ζητήθηκαν περισσότερα στοιχεία για τον Πανηλειακό από τον Κώστα Ντάβαρη- μια κίνηση που ερμηνεύεται από πολλούς ως η πρώτη κίνηση ενδιαφέροντος του προέδρου του Ολυμπιακού Πύργου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Θεοδωρόπουλος δήλωσε στον Κώστα Ντάβαρη ότι είναι στη διάθεσή του για οποιοδήποτε ραντεβού προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά. Πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει στη Γ.Σ.
Στη συζήτηση που ακολούθησε επενέβη ο κ. Ροζής (φίλαθλος και δημοσιογράφος) ο οποίος λέγοντας ότι η διοίκηση δε θέλει να δώσει την ομάδα "άναψε φωτιές" με αποτέλεσμα να απειληθεί ακόμα και με διακοπή η Γενική Συνέλευση.
Όταν επανήλθε η ηρεμία, αποφασίστηκε να δοθεί βάρος στη Γ.Σ. του ερασιτέχνη Πανηλειακού στις 22 Ιουνίου, από την οποία θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Έτσι ώστε αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για συγκρότηση του Δ.Σ. του ΤΑΠ (με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή την εξασφάλιση του μπάτζετ για συμμετοχή στη Γ' Εθνική), να συμμετάσχει ο Πανηλειακός στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας.
Είναι πλέον κατανοητό, ότι αν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τον Κώστα Ντάβαρη θα πρέπει να γίνει ραντεβού με τη απερχόμενη διοίκηση του ΤΑΠ για λεπτομερή ενημέρωση. Διαφορετικά είναι μονόδρομος η συμμετοχή του Πανηλειακού στη Δ' Εθνική...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports