Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ και πήραν χρήματα και κάρτες στάθμευσης

Πάτρα: Διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ και πήρ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες. Σύμφωνα με την αστυνομία διέρρηξαν
πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσαν 382 ευρώ και 25 κάρτες στάθμευσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Σύλληψη ημεδαπού αναζητούμενου με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στη Δυτική Αχαϊα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικης Αχαϊας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηλείας για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού αναζητούμενου με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Δυτική Αχαϊα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικης Αχαϊας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηλείας για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, αναφέρει  η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς το Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή, σύμφωνα με την αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Συλλήψεις για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι εισήλθαν σε
κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν έναν χρυσό σταυρό, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης, σύμφωνα με την αστυνομία.


Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 2,4 γραμμάρια κάνναβης και δύο μεταλλικοί τρίφτες της ναρκωτικής ουσίας, αναφέρει η ΕΛΑ.Σ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Τραγανό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο σουγιάδες και ένα μαχαίρι, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό οχήματος που επέβαιναν και κατασχέθηκαν, 8,5 γραμμάρια κάνναβης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,2 γραμμάρια κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 7,9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας (κοκαϊνης), αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Πέντε συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, πέντε ημεδαποί άνδρες, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότηταςοδήγησης, αναφέρει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις