Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πατρινός καθηγητής Απόστολος Βανταράκης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων

Ο πατρινός καθηγητής Απόστολος Βανταράκη...

Για άλλα τρία χρόνια

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων εξελέγη εκ νέου ο Πατρινός καθηγητής Απόστολος Βανταράκης. Όπως αναφέρει μέσω των social media:

Για άλλα 3 χρόνια πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων...ένας κλάδος που ενώ δίνει τόσα πολλά σε συνεχείς κρίσεις (βλ. covid, μοριακές αναλύσεις, γενετική χαρτογράφηση γενετικές αναλύσεις, περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία, κλιματική αλλαγή κλπ...) το κράτος εξακολουθεί και αρνείται το λογικό αίτημά μας να συστήσουμε Νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (χωρίς κόστος δηλαδή) για να προχωρήσουμε σε καλύτερη αυτοοργάνωσή μας... Το Υπουργείο Υγείας με έτοιμη πρότασή μας που έχει κατατεθεί από 3ετία, έχει εγκριθεί από το νομικό του τμήμα, αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση και ενώ είναι εκφρασμένη η θετική άποψη όλων των Βιολογικών Τμημάτων της χώρας. www.pev.gr. Να πω ότι ξαφνιάζομαι σε αυτή τη χώρα; μάλλον όχι.

 

H  Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ιδρύθηκε το 1973 και όπως αναφέρει, έχει ως σκοπό την προαγωγή και εξύψωση της επαγγελματικής στάθμης των μελών της και τη συμβολή στην προαγωγή των βιολογικών ερευνών και εφαρμογών καθώς και στην προαγωγή των ερευνών και εφαρμογών των Βιοεπιστημών γενικότερα, όπως και της παιδείας στα σχετικά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις