Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια που καταφέρνουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή

Τα ζώδια που καταφέρνουν να ισορροπήσουν...

Γνωρίζουν καλά πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω από την εργασία.

Είτε εργάζεστε σε ένα ωράριο από τις εννέα έως πέντε ώρες είτε διαμορφώνετε το δικό σας πρόγραμμα, είναι σημαντικό να ξέρετε πότε να εργάζεστε σκληρά και πότε να αφιερώνετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και τον εαυτό σας.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια, παρά στην πράκη. Αλλά για αυτά τα τέσσερα ζώδια, η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι τόσο εύκολη όσο το να κλείνουν τους φορητούς υπολογιστές τους στο τέλος της εργάσιμης ημέρας.

Αν νομίζετε ότι όλοι οι συνάδελφοί σας βάζουν επιπλέον ώρες στο γραφείο ή παραλείπουν τα σχέδια για δείπνο για να προλάβουν σημαντικές προθεσμίες, ξανασκεφτείτε το. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρνούνται να αφήσουν τη δουλειά τους να παρεμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, και ανάλογα με τους γενέθλιους χάρτες τους, οι συνάδελφοί σας μπορεί να διασκεδάζουν πολύ περισσότερο εκτός του χώρου εργασίας από ό,τι εσείς.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός καθοδηγείται από τα κίνητρα, τη μύηση και την ηγεσία. Ο συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων τον μετατρέπει σε έναν απίστευτα εργατικό υπάλληλο, αλλά μη νομίζετε ότι δεν γνωρίζει πώς να χαλαρώνει κιόλας.

Αν γνωρίζετε έναν Κριό, ξέρετε ότι είναι ενεργητικά καιεξωστρεφή άτομα, και ας το παραδεχτούμε, τόση ενέργεια δεν μπορεί να εκτονωθεί εύκολα στο γραφείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς συχνά κάνει σχέδια για να συναντηθεί με φίλους μετά τη δουλειά ή κανονίζει να πάει για περπάτημα. Οι Κριοί ζουν για τις προκλήσεις, αλλά αποζητούν και την αποσύνδεση.

Δίδυμοι

Κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής, ο οποίος βοηθά το ζώδιο του αέρα να συνδεθεί με τον κόσμο μέσω της σκέψης και της επικοινωνίας. Οι Δίδυμοι είναι ταλαντούχοι, λύτες προβλημάτων, ομαδικοί παίκτες και έτοιμοι να αναλάβουν οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί.

Έξω από το γραφείο, είναι εξαιρετικά κοινωνικοί άνθρωποι που έχουν πολλούς φίλους και ένα απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα. Παίρνουν πολύ σοβαρά τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις, και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουν τον υπολογιστή τους, πριν τελειώσουν ένα project, τότε ας είναι έτσι.

Λέων

Με ισχυρή εργασιακή ηθική και έφεση στην ηγεσία, οι Λέοντες είναι αναμφισβήτητα επιμελείς εργάτες. Αλλά όταν βρίσκονται εκτός ωραρίου, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε το ζώδιο της φωτιάς να διασκεδάζει με φίλους και αγνώστους, κάνοντας βόλτες σε μπαρ και κλαμπ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άλλωστε, οι Λέοντες είναι γνωστοί ως η «ψυχή του πάρτι», ακόμα και στα μέσα της εργατικής εβδομάδα.

Ζυγός

Αντιπροσωπεύονται από τη ζυγαριά, το σήμα της δικαιοσύνης, και οι Ζυγοί έχουν κυριολεκτικά να κάνουν με αυτή. Η έμφυτη επιθυμία τους για ισορροπία τούς παρακινεί να εργάζονται σκληρά όταν βρίσκονται στη δουλειά τους, ώστε να μπορούν να συναντούν ήρεμα τους φίλους τους μετά το τέλος της, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τον έλεγχο των μηνυμάτων τους και των mail ή για τυχόν εκκρεμότητες.

Πηγή:marieclaire 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being