Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης σε Φίλη: «Ή αποδέξου το αποτέλεσμα ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Πολάκης σε Φίλη: «Ή αποδέξου το αποτέλεσ...

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με μια ανάρτησή του στα social media λίγο μετά τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για εικόνα διάλυσης και εξευτελισμού, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ!! Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη ή «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση). Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για «άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Φίλης είπε ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε ότι η εικόνα του κόμματος λόγω του Στέφανου Κασσελάκη είναι διάλυσης και εξευτελισμού.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξυπηρετεί τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μικρό και συστημικό κόμμα, το οποίο θα εξυπηρετεί το σύστημα, λειτουργώντας ως «τσόντα» οποιουδήποτε συστημικού κόμματος θελήσει να κυβερνήσει. 

Συνέχισε λέγοντας ότι πριν από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης απέκρυψε τις απόψεις του από τον ελληνικό λαό και τα μέλη του κόμματος, γεγονός που αποτελεί μια μορφή εξαπάτησης.

Ο Νίκος Φίλης είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μιλώντας για την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης είπε πως δεν οφείλει να παραδώσει την έδρα του, διότι «εξελέγη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη». 

Μεγάλα ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ μικρό, συστημικό κι ελεγχόμενο κόμμα, κάτι που εξ αντικειμένου εξυπηρετεί ο Στέφανος Κασσελάκης, επανέλαβε ο Νίκος Φίλης. 

Επιπλέον, ο Νίκος Φίλης καταδίκασε την πρόταση Κασσελάκη για διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε ότι, «με τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα. Τίθεται ζήτημα τι εκπροσωπεί». Με όσα λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της Αριστεράς, είπε χαρακτηριστικά. 

«Σε ό,τι με αφορά, θα θέσω θέμα των όσων λέει ο κ. Κασσελάκης. Είναι έξω από τη λειτουργία του κόμματος», επεσήμανε. Όπως εξήγησε, δεν θα θέσει ευθέως ζήτημα Κασσελάκη, αλλά θέμα λειτουργίας.

Η προσδοκία που είχε ο κόσμος από μια νέα ηγεσία να ανακόψει τη φθορά δεν επιβεβαιώθηκε, όπως σε άλλες περιπτώσεις, Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη, υποστήριξε, αναφερόμενος στην κακή πορεία του κόμματος. 

«Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%. Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε», συνέχισε. 

«Υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία», σημείωσε.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις