Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διονύσης Τεμπονέρας: Η εκλογή Κασσελάκη από τη βάση δεν είναι λευκή επιταγή

Διονύσης Τεμπονέρας: Η εκλογή Κασσελάκη ...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται από τις θέσεις του που διατυπώθηκαν πριν από 1,5 χρόνο, όποιος παρεκλίνει ουσιωδως δεν έχει λάβει την έγκριση των συνεδριακών αποφάσεων και προφανώς η εκφώνηση προς τα έξω είναι προβληματική»

Για περίοδο «βαθέως αναστοχασμού» στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας παραπέμποντας στο συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο όπου «όλα θα τεθούν στο τραπέζι και εκεί θα φανεί ποιος χωράει και ποιος δεν χωράει. Πρώτα, όμως, να δούμε πώς θα μορφοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παρόλα αυτά σημείωσε στον ΣΚΑΙ ότι «το αποτέλεσμα της προεδρικής κάλπης (σ.σ. για τον Στέφανο Κασσελάκη) είναι σεβαστό από όλους, είναι η απόφαση των μελών αρέσει, δεν αρέσει αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι λευκή επιταγή. Θα πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα το πολιτικό σχέδιο γαι τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας».

Υπενθύμισε, δε, ότι «ήμουν από εκείνους που το καλοκαίρι του 2023 είχα πει πρώτα συνέδριο και μετά εκλογή προέδρου φοβούμενος ότι θα μπορούσαν να εκφραστούν προσωπικές θέσεις πάνω στην απόφαση του συνεδρίου».

Σημείωσε, δε, με νόημα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται από τις θέσεις του που διατυπώθηκαν πριν από 1,5 χρόνο. Αυτό δεσμεύει άπαντες» και πρόσθεσε:

«Όποιος παρεκλίνει ουσιωδως δεν έχει λάβει την έγκριση των συνεδριακών αποφάσεων και προφανώς η εκφώνηση προς τα έξω είναι προβληματική».

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις