Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πετράλωνα: Μια πλάκα οδήγησε στην άγρια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών - «Τον πείραξαν και έβγαλε το κατσαβίδι»

Πετράλωνα: Μια πλάκα οδήγησε στην άγρια ...

Από την επίθεση τραυματίστηκε στον ώμο ο 16χρονος και στο πρόσωπο ο 15χρονος φίλος του ένω ο ανήλικος δράστης συνελήφθη

Σε μια άγρια συμπλοκή εξελίχθηκε η πλάκα μεταξύ φίλων χθες το μεσημέρι με αποτέλεσμα ένας 16χρονος να επιτίθεται με κατσαβίδι και να τραυματίζει ένα συνομήλικό συμμαθητή του και έναν ακόμη 15χρονο έξω από Λύκειο των Πετραλώνων.

Όπως περιγράφουν μαθητές του σχολείου, τα τρία παιδιά βγήκαν από το σχολικό συγκρότημα μόλις χτύπησε το κουδούνι και άρχισαν να τσακώνονται για πλάκα.

Ο 15χρονος και ο 16χρονος πείραζαν τον φίλο τους και κάποια στιγμή ένας από τους δύο του έριξε μια σφαλιάρα. Τα «αίματα άναψαν» και ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο, έβγαλε ένα κατσαβίδι και επιτέθηκε στους δύο φίλους του.

«Έγινε ένας καβγάς, τέλος πάντων, ένας μεγάλος καβγάς στο όρια μιας πλάκας. Εδωσε μια σφαλιάρα ένα παιδί σε ένα άλλο παιδί για πλάκα, αυτός το πήρε σοβαρά και έβγαλε το κατσαβίδι. Εγώ έμαθα για ένα άτομο αλλά σιγά σιγά βλέπω ότι υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο. Το άλλο παιδί είναι στην Αστυνομία, συνελήφθη χθες. Ξεκίνησε όλο ως μια πλάκα, όπως είπα. Μια σφαλιάρα έδωσε το παιδί για πλάκα και του έβγαλε το κατσαβίδι για τσαμπουκά και του έχωσε μια στον ώμο» λέει μια μαθήτρια του Λυκείου όπου συνέβη το περιστατικό ενώ τονίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμαθητές της βγάζουν όπλα σε καβγά.

«Ξυλοδαρμοί έχουν γίνει και έξω από το σχολείο, και μια φορά είχαμε και πυροβολισμούς. Αυτό χθες έγινε έξω από το σχολείο. Βγήκαν την ώρα του σχολάσματος, έγινε αυτή η δήθεν πλάκα και έμαθα ότι τραυματίστηκε ένα παιδί στον ώμο του και ένα δεύτερο παιδί τραυματισμένο» ανέφερε η ίδια.

Από την επίθεση με το κατσαβίδι τραυματίστηκε στον ώμο ο 16χρονος και στο πρόσωπο ο 15χρονος φίλος του ένω λίγη ώρα αργότερα ο ανήλικος δράστης συνελήφθη με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της απειλής καθώς και της παράβασης του νομού περί όπλων.

Ενας συμμαθητής των τριών παιδιών αναφέρει ότι ο 16χρονος ουδέποτε είχε προκαλέσει παρόμοιο επεισόδιο στο παρελθόν και εξηγεί πως οι εμπλεκόμενοι στον αιματηρό καβγά είναι στενοί φίλοι.

«Ξεκίνησε όλο αυτό για πλάκα και η πλάκα έγινε σοβαρό ατύχημα και έγιναν πολλά σκηνικά. Είχε ένα κατσαβίδι, δεν ξέρω πού το βρήκε και επειδή ξεκίνησε όλο αυτό για πλάκα έγινε σαματάς. Ήταν τρεις. Ο ένας ήταν μόνος του και οι άλλοι ήταν δύο. Ποτέ δεν κυκλοφορεί με κατσαβίδι. Το παιδί είναι πολύ καλό, το ξέρω, ψυχούλα είναι, το καλύτερο παιδί. Φίλοι είναι και οι τρεις απλά αυτό ξεκίνησε επειδή πείραζε ο ένας τον άλλον και μετά έγινε πιο πολύ, ανοίχτηκε τόσο», λέει ο ίδιος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις