Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του...

Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν την ανάσυρσή του από τη θάλασσα

Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στην παραλία Αχλαδιού χθες το πρωί στην Εύβοια.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε 52 μέτρα βάθος, μέσα στην άτρακτο του ελικοπτέρου. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις έρευνες εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετείχε και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

 

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Νίκος Αλεξίου εξήγησε ότι «οι συνθήκες χθες ήταν δύσκολες λόγω της βροχής αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι εκβάλλει κάποιος χείμαρρος στην περιοχή. «Υπήρχαν πάρα πολλά φερτά υλικά, ακόμη και κορμοί που δυσχεραίνουν ακόμα και την πλεύση των πλωτών. Υπήρχαν και στην επιφάνεια κορμοί που έκαναν πιο επικίνδυνη την πλεύση των πλωτών, αλλά το σημαντικότερο ως προς τις έρευνες ήταν το γεγονός ότι υπήρχε πάρα πολλή θολούρα λόγω των φερτών υλικών αλλά και του χειμάρρου που εκβάλλει εκεί και δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει κάτι περαιτέρω με τους δύτες. Σήμερα που είναι λίγο καλύτερες συνθήκες, παρόλο που η θολούρα που βρίσκεται μέσα στο νερό δεν έχει φύγει ακόμα, θα επιχειρήσει η μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών που βρίσκεται ήδη στο σημείο».

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο  σύμφωνα με το ertnews. πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις