Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Η Ολυμπιακή υποτροφία και ο Μιχάλης Κατσικαδέλης

Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Η Ολυμπιακή υποτροφία και ο...

Η δήλωση του Πατρινού Εισηγητή/Οργανωτικού Υπεύθυνου

Έπειτα από κοπιαστική και μεθοδική δουλειά 10 μηνών η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξασφάλισε την Ολυμπιακή υποτροφία του προγράμματος «Olympic Solidarity 2021-2024 Plan/ Development of National Sports System», ύψους 30.000 αμερικανικών δολαρίων!

Η υποτροφία αφορά στο κομμάτι «Ανάπτυξη Αθλήματος 2021-24» της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. την πήρε γιατί προκρίθηκε η δική της επιστημονική πρόταση προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και κατ' επέκταση τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή έναντι τριών ακόμα από άλλες αθλητικές ομοσπονδίες κι αυτή είναι εξέλιξη με μεγάλη και ξεχωριστή σημασία για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Ως εισηγητής του προγράμματος και οργανωτικός συντονιστής συνέταξε την πρόταση ο Μιχάλης Κατσικαδέλης, επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Αχαϊας και Διευθυντής Σχολής Προπονητών Ε.Α. Γ.Γ.Α.. Η ομοσπονδία καλεί να συμμετέχουν στο πρόγραμμα όσο περισσότεροι προπονητές/-τριες, γονείς - κηδεμόνες, διαιτητές και αθλητές/-τριες μπορούν. Πριν παραθέσουμε όλες τις πληροφορίες, όπως και δηλώσεις αρμοδίων, να σημειώσουμε την πρώτη κίνηση της ομοσπονδίας από ένα ευρύτερο πλάνο ενεργειών, που προβλέπονται για το πρόγραμμα.
Με τους 15άχρονους Γιώργο Κοσμά και Γιάννη Κούτρα η Ελλάδα θα μετάσχει σε δυνατό προπονητικό καμπ νεαρών αθλητών στην Ταϊβάν. Η συγκέντρωση θα γίνει στις μεγάλες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του διάσημου πρωταθλητή Τσουάν Τσι Γιουάν από τις 2 έως τις 9 Οκτωβρίου. Η ομοσπονδία επέλεξε τα δύο παιδιά, όχι μόνο ως φερέλπιδες αθλητές, αλλά και τιμής ένεκεν, επειδή ήταν οι βασικοί αθλητές της εθνικής ομάδας παίδων, η οποία το καλοκαίρι εξασφάλισε την άνοδο στην Α κατηγορία της Ευρώπης και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (ένα ακόμα χάλκινο είχε ο Κοσμάς στο διπλό μικτό με τη Μαύρα Κοντοπούλου). Στην καθοδήγηση θα είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής. Στην αποστολή στην Ταϊβάν θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Κατσικαδέλης.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports