Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βολιώτισσα έφτιαξε πάνω από 100 ψεύτικα προφίλ στα social media για να εκδικηθεί τον πρώην της

Βολιώτισσα έφτιαξε πάνω από 100 ψεύτικα ...

Χρησιμοποίησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του πρώην της και δύο ακόμα γυναικών Σύνταξη ΙΝ

Εφιάλτης έγινε για έναν 37χρονο η πρώην σύντροφός του, η οποία για να τον διασύρει και να τον εκδικηθεί, έφτιαξε πάνω από 100 ψεύτικα προφίλ σε Facebook και Instagram.

Για να πετύχει τον σκοπό της, χρησιμοποίησε τόσο τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της όσο και εκείνα δύο γυναικών, μιας 26χρονης και μιας 34χρονης.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η 38χρονη από τον Βόλο επί έναν χρόνο, το 2020, διέσυρε τα πρόσωπα αυτά, προσποιούμενη τους ίδιους. Με τα στοιχεία του πρώην της έφτιαξε 76 ψεύτικα προφίλ, αναρτούσε φωτογραφίες του και άλλα προσωπικά του στοιχεία, και δημοσίευε ψευδή γεγονότα και χυδαιολογίες. Πρόσθετε επίσης ως επαφές γνωστά του πρόσωπα στα οποία προωθούσε τις προαναφερόμενες δημοσιεύσεις αλλά και έστελνε υβριστικά μηνύματα και σχόλια.

Έφτιαξε ακόμα τουλάχιστον 50 ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook με τα στοιχεία της 26χρονης γυναίκας και δύο ψεύτικα προφίλ με τα στοιχεία της 34χρονης, ακολουθώντας σε όλες τις περιπτώσεις την ίδια ακριβώς τακτική.

Χρησιμοποιούσε VPN για να μην την «πιάσουν»
Η 38χρονη χρησιμοποιούσε VPN, ώστε να μην μπορούν να την εντοπίσουν, αφού δεν θα μπορούσε να ταυτοποιηθεί μέσω της IP της δικής της σύνδεσης στο διαδίκτυο. Έτσι το κατηγορητήριο την αναφέρει ως ηθική αυτουργό, και χαρακτηρίζει τον δράστη «άγνωστο». Δεν αποκλείεται να χρειάστηκε την βοήθεια κάποιου για να τελέσει τις προαναφερόμενες πράξεις.

Η κατηγορούμενη δεν παρουσιάστηκε χθες στην δικαστική αίθουσα, ούτε και εκπροσωπήθηκε από συνήγορο. Η υπόθεση εκδικάστηκε ερήμην της, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι τρεις παθόντες, αλλά και γνωστά τους πρόσωπα, οι οποίοι παρέστησαν μάρτυρες ως αποδέκτες μηνυμάτων από τα ψεύτικα προφίλ.

Καταδικάστηκε και αναζητείται
Η 38χρονη κρίθηκε ένοχη, όπως κατηγορούνταν, για ηθική αυτουργία σε χρησιμοποίηση, μετάδοση, διάδοση, διάθεση, ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά εξακολούθηση.

Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή, και αναζητείται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις