Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το πρώτο επεισόδιο: "ΧΑΟΣ", το ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ για τη Super League 2

Το πρώτο επεισόδιο: "ΧΑΟΣ", το...

Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων επιχειρεί να περιγράψει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2

Το πρώτο από τα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ ΧΑΟΣ παραγωγής της Stars Inc.11, που ετοίμασε ο ΠΣΑΠΠ είναι ήδη στον αέρα και μας βάζει με σκληρό τρόπο στον κόσμο της Super League 2.
Δείτε για πρώτη φορά την κατάσταση και τις συνθήκες που βιώνουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας, οι ποδοσφαιριστές.
Οπως λέει ο ΠΣΑΠΠ «Μια κατηγορία που είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα. Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία... εκμεταλλεύεται. Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού.
Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τη ζωή των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, που δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της. Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν' αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports