Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου: «Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε»

Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου: «Εμείς...

Η ανάρτησή του

Αιχμηρή απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου για τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της, στον απόηχο των αποτελεσμάτων των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη στην κάλπη, επεφύλασσε ο Παύλος Πολάκης.

«Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ρίχνοντας τα «καρφιά» του στην Έφη Αχτσιόγλου.

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε …,και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη! Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κυρία Αχτσιόγλου είχε τονίσει στη δήλωσή της: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στον θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί», επεσήμανε τόνισε με νόημα  Έφη Αχτσιόγλου το βράδυ της Κυριακής. Ο πρώην υπουργός σήκωσε λοιπόν το γάντι, με ανάρτησή του στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις