Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κάτω Αχαΐα

Γρ. Αλεξόπουλος: Την Παρασκευή 15 Σεπτεμ...

Στην πλατεία Δημοκρατίας

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 20.45, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει"

"Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην πλατεία Δημοκρατίας (ΠΕΟ Πάτρας Πύργου 4, Κάτω Αχαΐα) και θα τελεστεί αγιασμός του χώρου, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία του επικεφαλής της παράταξης Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Καθημερινά από την προηγούμενη εβδομάδα, χιλιάδες δημότες Δυτικής Αχαΐας έχουν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας αυτοδιοικητικής θητείας.

Η «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» απευθύνει προσκλητήριο προς όλους να ενώσουν δυνάμεις και να εμπιστευτούν τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον συνδυασμό για να διαμορφωθεί «η Δυτική Αχαΐα που ονειρευόμαστε». Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης, θα παρουσιαστούν οι βασικές ιδέες ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών καθημερινότητας που έχει σχεδιάσει ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και οι συνεργάτες του μετά από πολύμηνη διαβούλευση με την κοινωνία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε:

«Χτίζουμε καθημερινά μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς. Χρειάζονται όλοι και όλες σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και με τον καιρό έχει αποκτήσει δυναμική ξεκάθαρης νίκης. Εμπιστευτείτε μας, είμαστε έτοιμοι, είμαστε η δύναμη που έρχεται να  αναλάβει την ευθύνη και να αλλάξει την πόλη και τα χωριά μας. Δίνουμε ραντεβού στην Κάτω Αχαΐα την Παρασκευή στις 20.45 και από κει σε κάθε σημείο της Δυτικής Αχαΐας. Για να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας την ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ που έχει ανάγκη»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις